Osta 5W-40 Moottoripyörätuotteet

6 Tulokset

Magnatec öljyt antavat moottorille kunnolla suojaa

 

Hanki uudet moottoriöljyt koneeseen valmistajan ohjeiden mukaan mennään ja että kyseisen öljyn hyväksynnät ja luokitukset ovat sen mukaan, miten auton moottori kaipaa ja tarvitsee. Castrol MAGNATEC 10W-40 on sellainen moottoriöljy, joka on varmasti paremmasta päästä ja lisäksi reilummin kuin moni muu. Meiltä Moottoriöljy 24 verkkokaupasta saat laadukkaat Magnatec öljyt reiluin ehdoin ja varmasti hyvään hintaan, niin että kone saa kunnon voitelun ja männät kulkevat kevyemmin kuin ehkä koskaan. Kun voiteluaineilta kysytään kestävyyttä ja pitkää ikää, on Castrol MAGNATEC 10W-40 yksi parhaista. Valmistajan mukaan tämä öljy suojaakin moottoria heti kriittisillä hetkillä, kun kone vasta lämpenee. Käynnistysvaiheessa moottorin sanotaankin olevan juuri herkimmillään, ennen kuin kaikki sylinterin solat ja sokkelot tulevat kunnolla rasvattua männän painaessa hurjasti pitkin koneen sileää rautapintaa.

 

Näistäkin syistä tämä öljytuote on kerännyt huomiota maailmalla

 

Se suojaa konetta jo sen lämpenemisen aikana vaikka olisi pakkasasteitakin jo ilmassa Vaikeissakin kaupunkiolosuhteissa valmistaja mainitsee öljyn tuovan taattua suorituskykyä yhdessä paikallisten polttonestetuotteiden kanssa Öljyn on sanottu pitävän pintansa vaikeissakin koloissa sen sijaan että se tavallisten öljyjen lailla valuisi pöntön pohjalle lepäämään Näin monipuolinen öljytuote sopii tietysti sitten monenlaisiin ja vaihteleviin käyttötilanteisiin, ja hyvä niin, onhan Castrol öljyt maailmankin mittapuussa huippuluokkaa ja tässä voiteluainekaupassa hienosti pantu vieriviereen kaltaistensa kanssa — näin valitseminenkin on helppoa eikä tarvitse jäädä ainakaan tämän vuoksi tienposkeen miettimään että mitäköhän öljyä sitä sitten koneeseen panisi. Tämä öljytuote on kerännyt mainetta niin idässä kuin lännempänäkin, eikä sen käyttökohteet tuskin rajoitu pohjoisen Euroopan oloihin, vaan syvemmälläkin Siperiassa monet koneet tiettävästi hyrrää mukavasti Castrol Magnatec öljyjen varassa.

 

Meiltä löytyy voiteluaineet villimpäänkin menoon

 

Tämä voiteluainetuote on alansa huippua ja sen erityisen molekyylikoostumuksen ansiosta öljy tarttuu vaikeisiinkin paikkoihin paremmin kuin tavalliset voiteluaineet ehkä koskaan. Näin moottori kestää pidempään kulutusta ja suorituskykyominaisuudet pysyvät tasaisina vaihtelevissakin olosuhteissa. Tämän voiteluaineen synteettinen teknologia tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn aina kylmäkäynnistyksestä siihenkin saakka kun kone huutaa kovasti ja pönttö kuumenee kovaa vauhtia. Kun kysytään kestävyyttä, on Castrol MAGNATEC 10W-40 sarjansa huippua, mentiinpä sitten hitaasti pikku pakkasessa tai hurjasti heiluen maantietä kohti seuraavia maisemia. Osta nyt uudet voiteluaineet koneeseen, edullisesti, jos ei jopa aivan pikkurahalla konsanaan moottorioljy24.fi. Tästä ei tarjoukset ainakaan heittämällä parane, kun nollakelejä tulee, niin kyllä hyvän öljyn pitää halvalla notkistua nopeammin kuin tavallinen kesäöljy ehkä koskaan.