Osta AGIP ENI Moottorioljy

3 Tulokset

AGIP-ENI valmistaa laadukkaita öljyjä

AGIP-ENI valmistaa laadukkaita voitelu- ja polttoaineita. Tämä perinteikäs moottorialalla toimiva yritys on toiminut jo peräti vuodesta 1926 saakka. Kyseessä on italialainen monikansallinen yritys, joka kuuluu maailman suurimpien öljy-yritysten joukkoon. Yrityksellä on toimintaa 79 eri maassa ja se on tällä hetkellä markkina-arvolla mitattuna maailman 11. suurin yritys. Italian valtio omistaa 30 % yrityksestä, ja Kiinan valtion pankki omistaa 2 % tästä pörssiyrityksestä. Yrityksen nykyinen Eni nimi tulee sanoista Ente Nazionale Idrocarburi, joka tarkoittaa kansallista hiilivety-yhtymää. Vuosien varrella yritys on ehtinyt toimimaan usealla eri osa-alueella kuten esimerkiksi ydinvoiman parissa, kaivosteollisuudessa sekä muoviteollisuudessa. Enin tuotteisiin kuuluu useat erilaiset öljyn jalostustuotteet, kuten polttoaineet sekä voiteluöljyt. Se onkin valmistanut korkealaatuisia ja kestäviä voitelutuotteita jo useiden vuosikymmenien ajan. Moottoriöljyllä on autosi moottorissa erittäin suuri rooli, ja voidaankin sanoa, että se on yksi moottorisi tärkeimmistä komponenteista. Jos moottorissa ei olisi lainkaan öljyä, ei moottori toimisi kauaa, ennen kuin kitkan avulla syntynyt lämpö johtaisi lopulta koko moottorin hajoamiseen kiinnileikkautumisen seurauksena. Moottoriöljyn avulla moottorin osien välistä kitkaa pystytään pienentämään merkittävästi.

Valitse laadukas öljy

AGIP-ENI öljy voitelee autosi moottorin tehokkaasti. Voitelun öljy toteuttaa siten, että öljymolekyylit takertuvat tiukasti kiinni metallisten osien pintaan. Näin öljystä muodostuu osien pintaan kalvo, joka pienentää merkittävästi kitkaa moottorissa. Samaan aikaan öljykalvon avulla voidaan myös estää hapen haitalliset vaikutukset metallisille osille. Jos happi pääsisi käsiksi osien pintaan, aiheuttaisi se hapettumista ja korroosiota. Öljy auttaa moottoria myös esimerkiksi jäähdytyksessä siirtämällä lämpöä moottorin sisäosista sen reunoille. Näin lämpö pystyy siirtymään lopulta moottoria ympäröivään ilmaan. Samalla kun öljy kiertää moottorissa siihen sitoutuu myös pieniä epäpuhtauksia kuten nokea ja karstaa. Nämä epäpuhtaudet öljy kuljettaa öljynsuodattimeen, johon ne jäävät kiinni, eivätkä pääse näin aiheuttamaan haittaa moottorin toiminnalle. Moottorioljy24.fi on netissä toimiva voiteluaineisiin erikoistunut verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaat öljyt, rasvat ja muut voiteluaineet kaikilta maailman johtavilta öljyjen valmistajilta. Oikean öljyn löytäminen autoosi saattaa usein olla haastava tehtävä, sillä markkinoilta löytyy lukuisa määrä erilaisia öljytyyppejä ja tuotteita. Me haluamme tehdä öljyn etsimisen sinulle mahdollisimman helpoksi, ja siksi löydätkin etusivultamme helpon hakukoneen. Sinun tarvitsee syöttää hakukoneeseen ainoastaan autosi valmistaja, malli sekä moottorityyppi, niin näet kaikki autoosi sopivat öljyt helposti ja nopeasti ja voit sitten valita parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan öljyn.

Tilaa edulliset öljyt netistä

AGIP-ENI voitelutuotteet löydät nyt edulliseen hintaan netistä. Laaja valikoimamme kattaa öljyt ja muut voitelutuotteet maailman johtavilta öljymerkeiltä, kuten esimerkiksi Total, Mobil-1, Repsol sekä Liqui-Moly. Kun tilaat yhdellä kertaa kaikki autoilussa tarvittavat kemikaalit ja muut tuotteet kuten jarrunesteen ja tuulilasin pesunesteet, pystyt säästämään paljon sekä rahaa, aikaa että vaivaa. Tarjoamme kaikille tilauksille nopean ja edullisen toimituksen.