Osta AMBRA 15W-40 Moottorioljy

1 Tulokset
Super Gold 15W-40
Tuotenro.:OIL-420-1529
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA

Hyvän ei tarvitse olla kallista eikä voitelun nihkeää puuhaa

 

Tämä moottoriöljy laittaa muidenkin öljytuotteiden lailla aina vaan paremmaksi. Teollisuuden raskas kalusto, metsäkoneet ja maansiirtokoneet kaikki vaativat kunnon voiteluaineet, joiden avulla koneet pyörivät kunnolla ja työt tulevat tehtyä kuin tuosta vaan, kevyesti ja ilman sen kummempaa hakemista tai hapuilua. Tämä öljytuote lupaa anitlaatuista voitelukykyä sinnekin, missä kivi liikkuu, multa kääntyy ympäri ja puutkin kaatuvat kuin vilja pellossa. Tämä Petronas Ambra 15W-40, tuotetarkentimellä "Super Cold" lupaa ammattilaiselle ja teollisuuteenkin pelkkää hyvää, eikä vähintään sitä, että voiteluainetta kuluu entistäkin vähemmän. Näin on hyvä ja kannattaa katsoa vaikka heti Moottoriöljy 24 verkkokaupasta sopivat annoskoot vaikka metsäkoneeseen tai kaivokselle, ja sitten vaan tynnyrit pihaan ja öljyjä vaihtamaan. Näille öljyille ei kovatkaan lämpötilanvaihtelut ole ongelma eikä mikään, jos onkin, niin kyllä voiteluominaisuudet säilyvät lähes muuttumattomina pitkässä juoksussa. Laatua tulee joka tapauksessa kunnolla ja koko rahalle, eikä moottorin kuluminen ainakaan lisäänny, vaan päin vastoin.

 

Hyvät lisäaineet moottorin pitämiseksi puhtaampana kuin ehkä koskaan

 

Moottorin voiteluaineen tärkeä oheistehtävä on varmistaa että kone pysyy puhtaassa kunnossa ja ettei noki tai muut kuona-aineet pääse pesiytymään nurkkiin ja koloihin — pinttymisestä nyt puhumattakaan. Tästä moottoriöljystä puhutaan maailmalla jo, että se tuo erityisiä hyviä ominaisuuksia, jotka vastustavat pahojen kuona-aineiden ja karstan kertymistä koneeseen. Näin tietysti on hyvä, että mäntäkin kulkee ja nivelet liikkuvat nuorekkaasti kuin balleriinat lavalla. Kovassa kuumuudessa, kun töitä tehdään oikein kunnolla, ei ole oikein varaa antaa paakkunaisen öljyn pesiytyä koneeseen, vaan silloin kysytään laatua kunnolla ja erityiset lisäaineet varmistavat osaltaan sitä, että kuona- ja jäteaineet tulevat kunnolla hoidettua ennen kuin ne pääsevät sen pahemmin asettumaan taloksi. Öljyn itsensä koostumus pysyy myös hyvänä, vaikka lämpötilat nousisivat ja paineet kasvaisivat pahemmin kuin koskaan. Öljylle kuin öljylle ääriolosuhteet saattavat olla vaikea paikka, ja tämäkin öljytuote tekee parhaansa, ja hyvin tekeekin, että voiteluominaisuudet säilyvät hyvinä perille saakka.

 

Verkkokaupasta edullisemmat öljyt korroosionkin vastustamiseen

 

Tämä öljytuote lupaa hyvää myös siltä osalta, että se torjuu tehokkaasti korroosiota. Näin tietysti sitten koneen käyttöikä kasvaa kunnolla ja töitäkin saadaan tehtyä enemmän ja liiketoiminta kukoistanee sitten pidempäänkin, niin että tuloskunto kehittyy, voittojakin kertyy ja asiakkat tyytyväisenä tulevat uudestaan tekemään suurempiakin tilauksia. Tämä Ambra 15W-40 öljy sisältää myös erityisiä vaahtoutumista ehkäiseviä lisäainekomponentteja, joiden avulla on entistäkin varmempaa se, että voiteluominaisuudet säilyvät hyvinä eikä kone sakkaa saatika leikkaa kiinni ainakaan aivan tuosta vaan moottoriöljyn vaahtoutumisen vuoksi. Nyt verkkokaupasta moottorioljy24.fi saatte hankittua laadukkaat Ambra moottoriöljyt, jopa USA:n armeijan käyttämän MIL-L-2104 F suorituskykyluokan mukaan. Suorituskyky- ja hyväksymisluokat tietävät ainakin sitä, että öljytuote on testattu kriteeristön mukaan ja siten saman kriteeriluokan moottorit tietävät mitä voiteluaineelta sopii odottaa. Näin ne pyörivät ne teatteritkin sitten, tankitkin kirivät pitkin rintamalinjoja. Nyt verkkokaupasta edulliset aineet niin rauhaan kuin taisteluihinkin.