Osta Ambra Moottorioljy

1 Tulokset
Super Gold 15W-40
Tuotenro.:OIL-420-1529
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA
Toimitus yleensä
keskimäärin 2 - 3
arkipäivässä

Ambran öljyt takaavat tehokkaan voitelun

Ambra on malesialaisen Petronasin voitelutuotteiden brändi, joka on suunniteltu erityisesti maatalouskäyttöön New Hollandin maatalouskoneissa. Tämä erittäin kestävä sekä tehokkaasti osia voiteleva öljy toimii optimaalisesti erilaisissa puimureissa, traktoreissa ja muissa maatalouskoneissa, joita käytetään erilaisissa vaihtelevissa olosuhteissa. Nämä öljyt toimivat loistavasti myös maanrakennuksessa käytettävissä koneissa, kuten esimerkiksi pyöräkuormaajissa ja kaivinkoneissa. Maanrakennuskoneilta vaaditaan usein paljon, ja samalla öljyn tulee pystyä voitelemaan moottori tehokkaasti myös kaikkein äärimmäisissä olosuhteissa, kuten kesän helteillä ja talven pakkasilla. Ambran öljyt on kehitetty siten, että ne täyttävät kaikki moottoriöljyille asetetut päästöihin liittyvät standardit. Öljyn valinnassa kannattaa olla erittäin tarkkana. Väärä öljytyyppi traktorissa saattaa johtaa jopa kalliiseen moottoririkkoon. Öljyn päätehtävä moottorissa on voidella sekä suojata moottorin sisällä sijaitsevia osia. Moottoriöljy hoitaa voitelemisen siten, että öljymolekyylit takertuvat tiukasti kiinni metallisten osien pintaan. Tämä kalvo estää tehokkaasti metalli vasten metallia -kontaktia syntymästä ja pienentää siten osien välistä kitkaa merkittävästi. Samaan aikaan tämä öljykalvo suojaa osia hapen haitallisilta vaikutuksilta. Jos happi pääsisi osien pintaan käsiksi, aiheuttaisi se korroosiota ja hapettumista.

Petronas valmistaa laadukkaita voiteluaineita

Ambra on malesialaisen öljy-yhtiön Petronasin tuotemerkki. Sen alla myydään erityisesti New Holland -merkkisiin traktoreihin ja muihin maatalouskoneisiin sopivia öljyjää. Petronas on yksi maailman suurimmista öljyalan yrityksistä. Se kuuluu kokonaisuudessaan Malesian hallituksen omistukseen. Yrityksen tehtävänä on kehittää ja lisätä arvoa kaikkiin Malesian öljy- ja kaasuresursseihin. Yritys löytyy maailman suurimpia yrityksiä listaavalta Fortune Global 500 -listalta. Samaan aikaan yritys on myös yksi koko Aasian tuottoisimmista yhtiöistä. Petronas on mukana lähes kaikissa öljy- ja kaasualan toiminnoissa aina öljyn etsimisestä tuotantoon, jalostukseen ja voiteluaineiden valmistukseen. Petronas on perinteisesti tehnyt paljon yhteistyötä eri moottoriurheilulajien tallien kanssa. Yritys esimerkiksi sponsoroi joka vuosi ajettavaa Malesian Grand Prixia Formula 1 -sarjassa. Petronas osallistuu Malesiassa myös paljon koulutuksen tukemiseen ja kehittämiseen. Yrityksellä on oma yliopisto, vuonna 1997 avattu Universiti Teknologi PETRONAS, joka sijaitsee Malesiassa Seri Iskandarissa. Yritys myös jakaa erilaisia stipendejä sekä Malesialaisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Edulliset ja laadukkaat öljyt helposti netistä

Löydät nyt Ambra öljyt ja muut maatalouskäytössä tarvitsemasi voitelutuotteet edulliseen hintaan netistä osoitteesta Moottorioljy24.fi. Verkkokauppamme valikoimasta löydät voiteluaineet ja öljyt kaikkiin ajoneuvoihin aina henkilöautoista moottoripyöriin sekä myös raskaampaan kalustoon kuten traktoreihin sekä rekkoihin. Valikoimastamme löydät öljyt tutuilta valmistajilta, kuten esimerkiksi Mobil-1, Total, Shell sekä Elf. Oikean öljyn valinnalla on erittäin suuri merkitys. Kun valitset maatalouskoneeseesi laadukkaan öljyn, voit olla varma siitä, että öljy pystyy suojaamaan ja voitelemaan moottoria tehokkaasti pitkään myös kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa. Kaikkien öljyjen ominaisuudet heikkenevät ajan myötä, ja siksi onkin tärkeää, että öljy vaihdetaan uuteen valmistajan suositteleman öljynvaihtovälin mukaisesti. Löydät tarkat tiedot vaihtovälistä ja ajoneuvosi vaatimasta öljystä huolto- tai käyttöohjeesta.