Osta ARAL 5W-30 Moottorioljy

7 Tulokset
SuperTurboral 5W-30
Tuotenro.:OIL-2391
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA

Tämäkin viskositeettikategoria tarjoaa monta eri tuotetta ja vaihtoehtoja voiteluun

 

Suosittu Aral 5W-30 tuotteiden sarja pysyy Moottoriöljy 24 verkkokaupassa suosituimpien joukossa kaudesta toiseen. Tuskin on sellaista tuotetta halvalla ainakaan löydettävissä joka laittaisi tästä paljon paremmaksi tuosta vaan, vaivattakin vielä. Oman moottorin valmistajan ohjeita ja suosituksia oikean öljyn valitsemiseen kannattaa tietysti aina noudattaa, sen parempaa neuvojaa ei olekaan kuin ne jotka ovat moottorin suunnitelleet ja myyneetkin vielä. Hyvällä öljyllä moottorin elinaikakin parhaassa tapauksessa pitenee reilusti, jos ei vain hieman kuitenkin, koska öljytyt pinnat kuluttavat vähemmän toisiaan kuin huonossa rasvassa olevat. Rauta pitää siitä, että on toista rautaa vasten, mutta pinnat täytyy voidella kunolla, niin että sylinterit ja männätkin liikkuvat sulavasti kuin tanssi. Nivelet ja suuttimet notkeina kone käy ketterästi ja hyriseekin vielä kuin nuori kissa.

 

Oikea öljyvalinta saattaa olla aivan nurkan takana

 

Vääränlaisen öljyn kanssa kone saattaa kulua turhan nopeasti tai muuten vain syödä polttoainetta enemmän kuin on tarve. Kannattaa kuunnella ammattilaista ja valmistajan ohjeita ja valita sitten parhaat tuotteet päältä pois. Esimerkiksi Longlige III variaatio tuotteesta SuperTronic tuo tässä viskositeettisarjassa vielä yhden tuotteen jota kannattaa harkita jos on sellainen auto kyseessä joka sopii tähän sarjaan. Tällainen saksalaiseen valmistusteknologiaan perustuva täyssynteettinen moottoriöljy on suunniteltu nimenomaan tiettyihin Audi ja Skoda automalleihin, olkoonpa sitten diesel- tai bensiiniversio. Ei tämä öljy kuitenkaan kaikkiin sovi, joten tarkkana kannattaa olla ja kun on ammattilaisen neuvot ja valmistajan ohjeet edessä, niin kyllä valinta sitten onnistuu ja osuu kohdalle. Tästä verkkokaupasta kyllä löytää tuotekoodien ja hyväksymiskategorioiden mukaiset öljyt sukkelasti kuin mitä, eikä tarvitse sitten erikseen lähikaupassa käydä, kun on kaikki hyvät öljyt tilattu valmiiksi verkkokaupasta ja tilausta vaan voi odotella rauhassa.

 

Toinen tämän tuoteperheen huipputuote HighTronic pistää paremmaksi

 

Tästä moottorioljy24.fi moottorioljy24.fi verkkokaupasta kyllä löytyy muutamakin öljy joista valita, ja tämä HighTronic F, samasta viskositeettiluokasta, lupaa aiempaakin paremman lämpökestävyyden, eli että notkeus ja ominaisuudet säilyvät ennallaan vaikka mikä olisi. Kun on kuumaa tai kylmää, niin ei hätää, tämä öljy kyllä suorituu hyvin kummastakin ääripäästä. Kaiken lisäksi tämä öljy lupaa senkin, että kone pysyy paremmassa kunnossa, siistimmässä ainakin. Vähemmän haitallisia lisäaineita ja vähemmän nokea tai muita kuona-aineita kerääviä ominaisuuksia tarkoittaa sitä, että vaikka kuinka menisi, niin ei tämä öljy ainakaan aivan heti paakkunaiseksi muodostu tai pistä konetta leikkaamaan kiinnikkään aivan tuosta vaan. Tämä Aral 5W-30 öljyjen sarja on suosittua kaudesta toiseen, ja uudemmatkin automallit ottavat mielellään tätä öljyä koneeseen — jos vain valmistajan ohjeiden ja määritysten mukaan mennään niin hyvä tullee. Sellaisetkin automerkit, kuten esim. Ford, Volvo tai Chrysler ovat oikein erikseen saaneet huomiota maailmalla, sellaisina automerkkeinä joiden moottorit mielellään ottavat tämän öljytuoteperheen öljyjä sisäänsä. Verkkokaupasta kun ostatte, niin valintakin on helppoa, kun kaikki tuotetiedot ovat selkeästi esillä ja hintakin on sopivasti kohdallaan.