Osta ARAL 5W-40 Moottorioljy

2 Tulokset

Tilaa Aralin laadukkaat öljyt nyt netistä

Aral 5W-40 on uudentyyppinen synteettinen öljy, joka auttaa moottoria pysymään hyvässä kunnossa pitkään. Öljy pystyy voitelemaan ja suojaamaan moottorin a metalliosa tehokkaasti uusien, kehittyneiden voiteluominaisuuksien avulla. Öljy toimii optimaalisesti kaikissa ajo-olosuhteissa, myös Suomen vaativissa olosuhteissa. Öljy tarjoaa erinomaisen suojan kulutusta vastaan. Aralin öljyt kuuluvat brittiläisen BP:n tuotemerkkeihin. British Petroleum eli BP onkin yksi maailman suurimmista öljy- ja kaasualan yrityksistä maailmassa. Voiteluaineita BP valmistaa Aral tuotemerkin alla, ja tämän merkin valikoimasta löytyykin laadukkaat öljyt kaikkiin markkinoilta löytyviin automerkkeihin ja -malleihin. Aralin valmistamista moottoriöljyistä esimerkiksi HighTronic sekä BlueTronic soveltuvat uusiin moottoreihin. Brändin alla myydään voitelutuotteiden lisäksi myös erilaisia polttoaineita sekä neste- ja maakaasua. Sekä Aral että BP ovat vuosien varrella toimineet tiiviissä yhteistyössä eri autovalmistajien kanssa. Näin öljyistä on pystytty kehittämään entistä parempia. Samoin yhteistyötä on tehty paljon myös moottoriurheilun puolella eri tallien kanssa. Aral esimerkiksi toimittaa polttoaineet saksalaiseen DTM-kilpasarjaan sekä tekee myös yhteistyötä eurooppalaisen Formula 3 Euro -sarjassa.

Öljyn valinnalla on merkitystä

Aral 5W-40 öljy pystyy tehokkaasti voitelemaan moottorisi ja samalla suojaamaan moottorin herkkiä osia kulumiselta. Öljy kuuluu yksiin moottorisi tärkeimmistä osista, vaikka asiaa ei yleensä tulekaan ajatelleeksi. Öljyn tärkeimpänä tehtävänä on tietysti moottorin sisällä sijaitsevien osien voiteleminen. Voitelu tapahtuu siten, että öljy muodostaa metallisten osien pinnalle erittäin sitkeän kalvon. Tämä öljymolekyyleistä koostuva kalvo pystyy estämään tehokkaasti metalli vasten metallia -kontaktin syntymisen, mikä pienentää merkittävästi osien välistä kitkaa. Samaan aikaan tämä öljykalvo pystyy suojaamaan osia hapen haitallisia vaikutuksia vastaan. Happi aiheuttaisi metallisille osille hapettumista sekä korroosiota, jos se pääsisi käsiksi osien pintaan. Kun valitset autoosi laadukkaan öljyn Aralin kattavasta öljyvalikoimasta, voit olla varma siitä, että autosi moottori toimii uutta vastaavalla tavalla. Laadukkaalla öljyllä saavutetaan useita etuja. Parantunut voitelu pienentää moottorin sisäistä kitkaa, mikä taas johtaa pienentyneeseen polttoaineen kulutukseen. Tämä johtuu siitä, että kun kitka pienenee, menee pienempi osa energiasta hukkaan lämpöenergiaksi. Pienentyneen polttoaineen kulutuksen kautta myös autosi hiilidioksidipäästöt pienenevät. Laadukkaan Aral 5W-40 öljyn avulla auton polttoaineen kulutusta pystytään laskemaan jopa useita prosentteja. Siksi öljyn valintaan kannattaakin käyttää aikaa, ja valita ominaisuuksiltaan juuri sinun autoosi sopiva öljy.

Säästä rahaa ja tilaa netistä

Kun tilaat öljyt nyt edulliseen hintaan Moottorioljy24.fi nettikaupan edullisesta valikoimasta, pystyt säästämään paljon sekä aikaa, että vaivaa. Olemme tehneet uuden öljyn valinnasta sinulle erittäin helppoa. Voit etsiä autoosi sopivaa öljyä esimerkiksi autosi rekisteritunnuksen tai merkin, mallin sekä moottorityypin avulla. Tämän jälkeen voit vertailla kaikkien autoosi sopivien öljyjen ominaisuuksia keskenään, ja valita parhaiten juuri sinun autoosi ja tarpeisiisi soveltuvan öljyn. Aralin laadukkaat täysisynteettiset öljyt soveltuvat erinomaisesti moderneihin autoihin ja Suomen vaativiin olosuhteisiin.