Osta Automatiikkaöljy

50 Tulokset
Heavy Duty Axle Oil Pro 75W-140
Tuotenro.:OIL-957-2934
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA

Mitä on automaattiöljy?

 

Automaattiöljy on öljyä, jota käytetään automaattivaihteistossa ja ohjaustehostimissa. Se on usein punaista, jotta sen tunnistaa eroon muista öljyistä. Automaattivaihteiston öljyt pitää vaihtaa säännöllisesti, ja vaihtaminen on usein kallista, sillä öljyä menee paljon. Öljy on myös kalliimpaa kuin tavallinen moottoriöljy. Lisäksi valmistajilla on omat vaatimuksensa öljyille, joten toiseen autoon öljyt voivat olla edulliset kun toiseen todella kalliit.

 

Miten valitsen öljyn?

 

Automaattiöljyn vaatimusluokka löytyy ohjekirjasta. Samoin myös vaihtoon tarvittava määrä, joten kannattaa valita sopivan kokoinen pakkaus vaatimuksen mukaista öljyä. Automaattivaihteiston öljyllä on väliä, sillä automaattivaihteisto ei toimi juuri mitenkään vääränlaisella öljyllä. Moottori toimii melkein millä öljyllä tahansa jonkin aikaa, mutta automaattivaihteisto on tarkka öljyistään.

 

Miksi ostaisin netistä?

 

Automaattiöljy on kallista ja useimmiten myydään hankalissa pakkausko’oissa. Netistä saat sopivan määrän sopivaa öljyä todennäköisesti paljon edullisemmin kuin kivijalkakaupasta. Automaattiöljyjä on todella monia erilaisia. Ohjaustehostimissa käytetään usein halvempia laatuja kuin itse vaihteistossa, mutta ohjaustehostimen toiminnan kannaltaon tärkeää käyttää sitä öljyä, jolle järjestelmä on suunniteltu.