Osta BMW 0W-30 Moottorioljy

2 Tulokset

BMW öljy voitelee moottorin tehokkaasti

 

Moottoriöljyllä on useita kriittisiä tehtäviä moottorin toiminnassa. Öljykalvo moottorin metallisten osien pinnalla voitelee osia, ja estää niiden ennenaikaista kulumista. Se pitää myös hapen loitolla metallisilta pinnoilta. Näin osia kuluttavaa korroosiota ei pääse tapahtumaan. Moottorin erinäisten osien liukuessa toisiaan vasten kuluvat ne vääjäämättä. Silloin tällöin osista irtoaa pieniä hiukkasia moottorin sisään. Nämä hiukkaset ja muut epäpuhtaudet tarttuvat moottoriöljyyn, ja öljyn virratessa suodattimen läpi jäävät roskat kiinni suodattimeen. Näin moottori pysyy puhtaana, eivätkä pienet roskat pääse aiheuttamaan vahinkoa. Moottoriöljyjä on kahta eri päätyyppiä, mineraalipohjaista ja synteettistä. Öljy voi olla myös näiden kahden sekoitus. Öljyyn lisätään usein erilaisia lisäaineita sen ominaisuuksia parantamaan. Kasvipohjaiset esterit ja voiteluominaisuuksia parantavat hiilivedyt ovat yleisiä lisäaineita.

 

Moottorioljy24.fi tarjoaa laadukkaat öljyt tunnetuilta valmistajilta

 

Valikoimastamme löydät niin autonvalmistajien alkuperäiset öljyt kuin laadukkaat öljyt tutuilta valmistajilta. Total, Shell, BMW ja Repsol löytyvät kaikki meiltä. Oikean öljyn löytäminen voi joskus olla haastava tehtävä. Älä suotta huoli, sillä olemme tehneet sen sinulle astetta helpommaksi. Etusivultamme löydät helpon hakukoneen, johon voit syöttää autosi merkin, mallin ja moottorin tyypin. Hakukone kertoo juuri autoosi ja tarpeisiisi sopivan öljyn. Öljyn tehtävät ovat todella kriittisiä moottorin oikean toiminnan kannalta, ja siksi kannattaakin aina valita niin laadukas öljy kuin mahdollista.

 

Öljyt kaikkiin moottoroituihin laitteisiin

 

Valikoimastamme löytyy öljyt ja voiteluaineet myös esimerkiksi mopoihin, moottoripyöriin, mopoautoihin ja pakettiautoihin. Myös ruohonleikkurin öljyn voit tilata samalla kertaa. Säästät aikaa ja vaivaa kun tilaat samalla muutkin autoilussa tarvitsemasi tuotteet, kuten jarrunesteen, tuulilasin pesunesteen sekä automaattivaihteiston öljyn. Myös eri tuotteet auton puhtaanapitoon ja maalipinnan hoitoon voit tilata kätevästi parilla klikkauksella. Nopean toimituksemme ansiosta sinun ei tarvitse odottaa tilaustasi kauaa, vaan saat autosi takaisin liikenteeseen niin pian kuin suinkin mahdollista.