Osta BMW 0W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Kattava valikoima öljyjä

 

Löydät moottorioljy24.fi:n laajasta valikoimasta valmistajien alkuperäiset öljyt muun muassa seuraavilta valmistajilta: BMW, Mazda ja Opel. Meiltä löydät myös öljyt kaikilta tunnetuilta ja laadukkaita valmistajilta, kuten Total, Repsol ja Shell. Etusivultamme löytyy helppo etsi-toiminto, jonka avulla oikean öljyn löytäminen on tehty todella helpoksi. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää hakuun autosi valmistaja, malli ja moottorin tyyppi, ja toiminto kertoo juuri sinun autoosi sopivan öljyn. Öljyllä on useita tärkeitä tehtäviä, ja sen valintaan on syytä käyttää tarkkaa harkintaa. Avullamme löydät ominaisuuksiltaan ylivertaisen öljyn edulliseen hintaan.

 

Ilman öljyä moottori ei toimisi kauaa

 

Moottoriöljyä on kahta eri päätyyppiä. Se voi olla joko mineraalipohjainen tai synteettinen. Myös näiden kahden seosta käytetään. Olipa öljyn tyyppi mikä tahansa, on sillä useita kriittisiä tehtäviä moottorissa, ja ilman öljyä moottori ei toimisi kovin kauaa. Moottorin metalliset osat kuumenevat ja kuluvat kun ne liikkuvat toisiaan vasten. Ohut kalvo moottoriöljyä osien pinnalla suojaa niitä ennenaikaiselta kulumiselta, ja samalla se estää hapen pääsyn osien pinnalle. Happi aiheuttaa metalliosissa haitallista korroosiota. Osien kuluessa niistä irtoaa moottorin sisään pieniä hiukkasia ja paloja metallia. Ne tarttuvat kiinni moottoriöljyyn, ja kun öljy virtaa suodattimen läpi jäävät epäpuhtaudet kiinni suodattimeen. Näin öljy auttaa samanaikaisesti myös moottorin puhtaana pidossa.

 

Voiteluaineet laajasta valikoimasta kaikkiin merkkeihin

 

Olipa autosi sitten BMW tai Mercedes Benz, löydät takuulla siihen sopivan öljyn meiltä. Säästät samalla aikaa ja vaivaa, kun tilaat muut autoilussa tarvitsemasi tuotteet samalla kertaa. Löydät meiltä niin tuulilasin pesunesteen, jarrunesteen kuin erilaiset tuotteet auton puhtaanapitoon. Vaha ja autoshampoo kannattaa aina lisätä ostoskoriin samalla kun ostat moottoriöljyn. Valikoimamme kattaa myös öljyt esimerkiksi moottoripyöriin ja erilaisiin hyötyajoneuvoihin, kuten ruohonleikkureihin. Ei ole väliä sillä, miltä moottoroitu kulkupelisi näyttää, öljy siihen löytyy meiltä!