Osta BMW 5W-30 Moottorioljy

1 Tulokset

Voiteluaineet kattavasta valikoimasta kaikkiin merkkeihin

 

Löydät kattavasta valikoimastamme öljyt kaikkiin automerkkeihin. BMW, Opel ja Ford ovat kaikki edustettuina valikoimassamme. Tarjoamme öljyt tunnetuilta öljyjäteiltä kuten Total, Repsol ja Elf. Öljyllä on useita tärkeitä tehtäviä auton moottorissa, ja sen valintaan onkin syytä kiinnittää huomiota. Oikeat voiteluominaisuudet ja hyvä kesto takaavat autosi moottorin kunnon vuosiksi eteenpäin. Etusivultamme löydät helpon etsi-toiminnon, jonka avulla löydät juuri tarpeisiisi sopivan öljyn. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi, niin haku kertoo sinulle sopivan öljyn. Kiinnitä huomiota öljyn viskositeettiin ja muihin ominaisuuksiin.

 

Öljyn moninaiset tehtävät moottorin kunnossapidossa

 

Ilman moottoriöljyä metalliosien välinen lämpö ja kitka kuluttaisi osat pieniksi murusiksi todella nopeasti. Öljykalvo osien pinnalla ehkäisee osien kulumista ja mahdollistaa moottorin pitkän iän. Osien voitelemisen lisäksi öljyllä on useita muita kriittisiä tehtäviä. Ohut öljykalvo metallisten osien pinnalla pitää hapen loitolla ja näin ehkäisee sen aiheuttaman korroosion. Osien kuluessa irtoaa niistä pieniä hiukkasia, jotka vapaasti liikkuessaan saattaisivat aiheuttaa vahinkoa muille moottorin osille. Öljy kuitenkin sitoo itseensä nämä hiukkaset ja muut pienet epäpuhtaudet, joita moottoriin aina silloin tällöin pääsee sisään. Kun öljy sitten kulkee suodattimen läpi, jäävät kaikki epäpuhtaudet suodattimeen. Näin öljy auttaa moottorin puhtaanapidossa. Öljy myös sitoo lämpöä moottorin sisältä ja kuljettaa sitä ulkoreunoille auttaen näin samalla jäähdytyksessä.

 

Laaja valikoima laadukkaita öljyjä ja voiteluaineita

 

Ei ole väliä onko autosi sitten Volvo, Opel tai BMW, tarjoamme tarpeisiisi soveltuvan öljyn. Voit samalla tilata myös muut autoilussa tarvitsemasi tuotteet, kuten tuulilasin pesunesteen ja automaattivaihteiston öljyn. Myös erilaiset puhtaanapitotuotteet kuuluvat kattavaan valikoimaamme. Pitämällä auton pinnoista huolta saat pidettyä sen jälleenmyyntihinnan korkeana. Löydät meiltä myös öljyt ja voiteluaineet esimerkiksi moottoripyöriin, hyötyajoneuvoihin ja kuorma-autoihin. Nopean toimituksemme ansiosta saat autosi takaisin tien päälle niin pian kuin mahdollista.