Osta BREMBO Jarruneste

2 Tulokset

Tilaa BREMBO jarruneste nopealla toimituksella meiltä

Jarrunestettä käytetään erilaisissa hydraulisissa järjestelmissä. Neste auttaa jarrujen ja kytkimen toiminnassa erilaisissa laitteissa, kuten moottoripyörissä, autoissa, raskaissa ajoneuvoissa ja polkupyörissä. Nesteen avulla voimaa pystytään siirtämään paineeksi, ja samalla myös vahvistetaan jarrutusvoimaa. Toiminta perustuu nesteen puristamattomuuteen. Nesteiden sisäinen rakenne on erittäin tiivis, eikä molekyylirakenteessa ole aukkoja, jotka mahdollistaisivat kokoon painumisen. Näin voima välittyy helposti nestettä pitkin kun painetta lisätään toiseen päähän järjestelmää. Jarrunesteet ovat usein glykolista valmistettuja. Jotkin valmistajat käyttävät mineraalipohjaisia nesteitä tai silikonia nesteiden pohjana. Jarrunesteiden tulee täyttää niille asetetut tiukat vaatimukset. Laadun ja turvallisuuden takaamiseksi useat järjestät kuten SAE ovat asettaneet jarrunesteille erilaisia standardeja. Yksi tunnetuimmista standardeista on DOT. Siinä nesteitä luokitellaan eri numeroin kuten DOT 3 tai DOT 4. DOT 5 on aina silikonipohjainen, ja se on violetti, jotta se erottuisi muun tyyppisistä nesteistä.

Vaihda BREMBO jarruneste tasaisin väliajoin

Jotta jarruneste toimisi kuten sen kuuluu, se vaihtaa uuteen aina tasaisin väliajoin. Näin varmistetaan jarrujen oikea toimiminen. Monet valmistajat vaativat vaihtamista vuoden välein. Kun neste vanhentuu pääsee siihen kosteutta. Järjestelmään voi myös päästää pienistä vuodoista ilmaa, joka tekee jarrusta kumimaisen. Jarrunesteen sisällä oleva kosteus saattaa aiheuttaa johtaa osien ruostumiseen.

Kattava valikoima ja nopea toimitus

Kun tulee aika vaihtaa jarruneste uuteen, voit tilata sen helposti moottorioljy24.fi:stä. Kannattaa varmistaa ohjekirjasta nesteelle vaadittu standardi. Laajasta ja kattavasta valikoimasta löydät laadukkaat nesteet ja voiteluaineet kaikilta nimekkäiltä valmistajilta. Myös eri auton valmistajien alkuperäiset öljyt löytyvät meiltä. Voit käyttää etusivultamme löytyvää helppoa haku-toimintoa oikean tuotteen löytämiseksi. Kun tilaat samalla kertaa kaikki autoilussa tarvitsemasi kemikaalit, säästät paljon rahaa ja aikaa! Pyrimme aina pitämään kaikkia voiteluaineita varastossa, jotta saat tuotteet nopeasti. Laadukkaat BREMBO, Valvoline ja Repsol öljyt löydät meiltä!