Osta CARAMBA Moottorioljy

6 Tulokset

Talvi yllättää usein autoilijan

Caramba tarjoaa laajan valikoiman tuotteita auton valmistelemiseksi talvikuntoon. Useana vuonna talvi yllättää autoilijan. Mukavat lämpimät syksyiset päivät ja lehtien ruska vaihtuu aivan yhtäkkiä lumeen, loskaan, pakkaseen ja mustaan jäähän. Autoilijoiden kannattaa siis muistaa vaihtaa talvirenkaat alle jo hyvissä ajoin. Voit varata ajan renkaidenvaihtoon etukäteen, sillä usein ensimmäisten pakkasten lähestyessä saattaa rengasliikkeisiin olla pahimmillaan kilometrien jonot. Myös muut auton osat tulee valmistaa talven varalle. Talven paukkuva pakkanen saattaa jäädyttää ovien lukot ja tiivisteet. Lukot kannattaakin öljytä vettä syrjäyttävällä voiteluaineella ennen talvea, ja ovien tiivisteet voit käsitellä silikonispraylla hyvissä ajoin ennen kuin pakkaset lähestyvät.

Suola kuluttaa maalipintaa

Teille lisätään talvisin suolaa, jotta ne pysyisivät sulana. Renkaiden ilmaan nostama suolavesi kuluttaa auton maalipintaa, ja siksi maalipinta tulee suojata ennen talvea suolalta. Kunnollinen ja perusteellinen vahaus suojaa maalia ja estää korin ennenaikaista ruostumista. Vaha suojaa myös auton muoviosia kulumiselta Caramba valmistaa useaa erilaista vahaa autoon, jotka kaikki suojaavat sen herkkää maalia. Myös tuulilasin pesuneste pitää valmistaa talven varalle. Mikäli säiliössä on pelkästään vettä, jäädyttää talven pakkanen sen helposti, ja pahimmassa tapauksessa säiliö halkeaa jäätyneen nesteen paineesta. Kaada siis pissapoikaan veden lisäksi erillistä tuulilasin pesunestettä, joka estää sen jäätymisen.

Moottorioljy24.fi tarjoaa tuotteet auton hoitoon

Laajasta valikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet auton hoitoon ja auton valmistamiseksi talven pakkasia varten. Usein pahimmat ongelmat alkavat heti aamulla kun autolla pitäisi lähteä ajamaan. Tuulilasi on todennäköisesti päässyt jäätymään yön aikana. Voit kuitenkin varautua tähän ostamalla tarkoitukseen tehtyä suihketta, joka sulattaa jään hetkessä. Valmistaudu siis talven tuloon ajoissa, ja tilaa kaikki tarvitsemasi tuotteet auton hoitoon meiltä!