Osta CASTROL CLASSIC Moottorioljy

1 Tulokset

Castrol tuottaa laadukkaita öljyjä

Castrol CLASSIC on laadukas öljy, joka on suunniteltu erityisesti vanhoihin, ennen vuotta 1980 valmistettuihin ajoneuvoihin. Tähän valikoimaan kuuluu kuusi erilaista korkealaatuista öljyä. Moderneihin autoihin valmistetut öljyt ovat ominaisuuksiltaan hyvin erilaisia, kuin aikaisempina vuosikymmeninä valmistetut öljyt. Moderneissa moottoreissa käytettävät öljyt täyttävät viimeisimmät API vaatimukset SN/CF tasoille sekä tietyt ACEA ja OEM vaatimukset, jotka liittyvät polttoaineen kulutukseen, öljyn kestoon sekä polttoaineen käsittelyyn. Nämä standardit täyttävät öljyt on suunniteltu toimimaan nimenomaan uusissa moottoreissa. Moottorissa osat joutuvat kovalle koetukselle, ja erityisesti vanhemmissa moottoreissa osat kaipaavat kipeästi parempaa voitelua ja esimerkiksi erilaisia sinkkiin pohjautuvia lisäaineita, jotka parantavat moottorin osien kestoa. Moderneissa moottoriöljyissä ei käytetä enää sinkkipohjaisia lisäaineita, sillä ne saattavat aiheuttaa ongelmia katalysaattoreiden kanssa. Vanhemmissa moottoreissa saatetaan myös käyttää korkista ja grafiitista valmistettuja tiivisteitä, matalan paineen öljypumppuja, suurempia öljymääriä ja isompaa riippuvuutta öljyn ympäri liikkumiseen perustuvaan voiteluun kuin moderneissa moottoreissa.

Valitse oikea öljy vanhempaan autoon

Kun kaipaat vanhempaan, ennen vuotta 1980 valmistettuun autoon moottoriöljyä, on silloin Castrol CLASSIC erinomainen valinta. Vanhempiin moottoreihin on vuosien mittaan ehtinyt kertyä paljon kovettuneita epäpuhtauksia esimerkiksi polttoaineen sisältämien hiilivetyjen seurauksena. Moderneiden öljyjen sisältämät pesuaineet saattavat irrottaa nämä pinttyneet liat moottorissa. Suurikokoiset irtonaiset likapartikkelit taas saattavat aiheuttaa harmia moottorissa esimerkiksi tukkimalla suodattimia ja öljykanavia. Samaan aikaan pesuaine voi myös huuhtoa hiiltä moottorin tiivisteistä. Tämä saattaa johtaa öljyvuotoihin, sillä hiili on aikaisemmin tiivistänyt liitoksen. Vanhempiin moottoreihin suunnitellut klassikkoöljyt on valmistettu siten, että ne suojaavat tehokkaasti metallisia osia. Tällaisiin öljyihin on lisätty kulutusta ehkäisevää lisäainetta, joka parantaa moottorin kestoa. Vanhempiin autoihin suunniteltuihin öljyihin on lisätty myös muita lisäaineita, jotka pyrkivät parantamaan vanhan moottorin suorituskykyä samalla kuitenkin suojaten moottorin herkkiä osia. Vanhemmissa moottoreissa kulumista esiintyy enemmän kuin uusissa moottoreissa, ja siksi myös öljyn tiivistävät ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä. Laadukas öljy pystyy suojaamaan tehokkaasti moottorin metallisia osia hapen haitallisilta vaikutuksilta. Jos happi pääsisi käsiksi osien pintaan, aiheuttaisi se hapettumista ja korroosiota. Öljykerros osien pinnalla estää tehokkaasti hapen pääsyn osien pinnalle.

Tilaa öljyt nyt edullisesti netistä

Moottorioljy24.fi on netissä toimiva voiteluaineisiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimastamme löydät öljyt kaikkiin markkinoilta löytyviin automerkkeihin ja -malleihin, myös vanhempiin autoklassikkoihin. Castrol CLASSIC on yksi tällaisista vanhempiin automalleihin sopivista öljyistä. Löydät sen ja muut laadukkaat öljyt nyt edulliseen hintaan kattavasta valikoimastamme. Pyrimme aina pitämään kaikkia laajan valikoimamme tuotteita varastossa. Näin sinun ei tarvitse koskaan odottaa tilaustasi kauaa, vaan saat kaipaamasi öljyt ja muut voitelutuotteet nopeasti perille toimitettuna. Jos sinulla on ongelmia oikean öljyn löytämisessä, voit aina ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Heidän avullaan oikeat moottoriöljyt, rasvat ja vaihteistoöljyt löydät nopeasti ja vaivattomasti. Tilaa siis uusi öljy autoosi jo tänään!