Osta CASTROL EDGE FST Moottorioljy

1 Tulokset

Tilaa nyt Castrol öljyt netistä

Moottoriöljy on yksi autosi tärkeimmistä komponenteista, vaikka asiaa ei usein tulekaan ajatelleeksi. Kun valitset autosi moottoriin laadukkaan öljyn, kuten esimerkiksi Castrol EDGE-FST, voit olla varma siitä, että öljy pystyy suojaamaan ja voitelemaan moottoriasi tehokkaasti. Voitelun öljy suorittaa moottorin sisällä siten, että öljystä muodostuu sitkeä kalvo metallisten osien pintaan. Öljymolekyylit takertuvat metallin pintaan estäen tehokkaasti metalliosien hankaamisen toisiaan vasten. Öljykalvo osien pinnalla pienentää merkittävästi kitkaa osien välillä. Samanaikaisesti öljykalvo pystyy myös suojelemaan osia hapen haitallisilta vaikutuksilta, kuten korroosiolta sekä hapettumiselta. Öljy auttaa moottoriasi voitelun ja suojaamisen lisäksi myös useissa muissa toiminnoissa, kuten esimerkiksi puhtaanapidossa sekä jäähdyttämisessä. Moderneihin öljyihin lisätään aina lisäaineena erilaisia pesuaineita, jotka poistavat tehokkaasti likaa moottorin sisältä. Lika ja epäpuhtaudet kulkeutuvat lopulta öljyn mukana öljynsuodattimeen, johon ne jäävät kiinni, eivätkä näin pääse aiheuttamaan vahinkoa moottorille. Jäähdytystä öljy auttaa siten, että öljy kuljettaa lämpöä moottorin keskiosista moottorin reunoille, josta lämpö pääsee lopulta karkaamaan moottoria ympäröivään ilmaan.

Castrolin laadukkaat öljyt

Castrol EDGE-FST on Castrolin laajan öljyvalikoiman kestävin öljy. Kyseessä on korkealaatuinen täysin synteettinen öljy, joka on kehitetty yhteistyössä eri autovalmistajien kanssa. Öljyn suunnittelussa on panostettu ylivertaisiin voiteluominaisuuksiin. Uuden rakenteen ansiosta öljymolekyyleistä osien pintaan muodostuva on kaksi kertaa entistä kestävämpi. Parantuneen kestävyyden avulla öljykalvon hajoamista pystytään estämään tehokkaasti. Näin kitka osien välillä pysyy pienenä kaikissa tilanteissa. Kun kitka moottorin sisällä saadaan minimoitua, saavutetaan useita tärkeitä etuja. Tällöin pienempi osa moottorin osien energiasta menee hukkaan lämpönä. Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että polttoaineen kulutus pienenee. Pienentyneen polttoaineen kulutuksen myötä myös autosi hiilidioksidipäästöt madaltuvat. Moderneissa öljyissä voiteluominaisuuksia on pystytty parantamaan korkealaatuisella synteettisellä pohjaöljyllä, sekä erilaisilla lisäaineilla, jotka lisäävät öljyn voitelua.

Laadukkaat öljyt nyt netistä

Castrol on brittiläinen öljyjä ja voiteluaineita valmistava yritys. Sen laajaan valikoimaan kuuluu erilaisia moottori- ja vaihteistoöljyjä sekä rasvoja ja muita voiteluaineita. Yrityksen historia ulottuu vuoteen 1899 asti. Tuona vuonna Charles Cheers Wakefield perusti The Wakefield Oil Companyn. Useiden eri omistajien kautta tämä korkealaatuisia voiteluaineita tuottava päätyi myöskin brittiläisen BP:n omistukseen. Vuosien varrella yritys on tehnyt paljon yhteistyötä eri moottoriurheilulajien saralla. Tämän tiiviin yhteistyön ansiosta yritys on saanut paljon arvokasta palautetta öljyjen toiminnasta äärimmäisissä olosuhteissa. Castrol EDGE-FST ja muut yritykset laadukkaat voiteluaineet löydät nyt edulliseen hintaan netistä osoitteesta Moottorioljy24.fi. Valikoimastamme löydät öljyt ja rasvat sekä autoilussa välttämättömät kemikaalit myös muilta alan johtavilta valmistajilta. Koska moottoriöljyllä on useita tärkeitä ja kriittisiä tehtäviä autosi moottorissa, kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy. Näin pystyt varmistumaan siitä, että autosi moottori pysyy uuden veroisena pitkään. Öljy kuluu ajan saatossa, ja samalla sen voiteluominaisuudet heikkenevät. Siksi öljyt tuleekin vaihtaa uuteen aina tasaisin väliajoin.