Osta CASTROL Jarruneste

3 Tulokset

Castrol Jarruneste mahdollistaa jarrujen toiminnan

Kaikki nesteellä toimivat jarrut tarvitsevat toimiakseen nestettä. Tätä varten on kehitetty erityisesti jarruissa käytettävää hydrauliikkanestettä eli jarrunestettä. Sitä käytetään hydraulisissa jarruissa kaikissa ajoneuvoissa. Sen yleisiä käyttökohteita ovat autot, moottoripyörät, polkupyörät, kevyet kuorma-autot sekä muut kevyet ajoneuvot. Sen tehtävänä on siirtää voimaa paineen avulla ja vahvistaa jarrutusvoimaa. Sen toiminta perustuu siihen, että nesteet eivät puristu kasaan. Luonnollisessa tilassa nesteen molekyylit ovat lähellä toisiaan, eikä niiden väliin jää paljoa tilaa. Näin vahvat voimat voidaan helposti siirtää nesteen kemikaalisten sidosten avulla. Useimmat jarrunesteet pohjautuvat glykoliin, mutta myös mineraalipohjaisia öljyjä on käytössä. Kylmissä olosuhteissa suositaan silikonipohjaisia nesteitä, sillä ne hylkivät vettä. Jarrunesteiden pitää tavata tietyt niille asetetut vaatimukset. Niitä on asettanut esimerkiksi SAE, joka on autoinsinöörien liitto. Toinen taho, joka on asettanut vaatimuksia on Yhdysvaltain liikennevirasto DOT.

Tilaa edullinen Castrol Jarruneste netistä

DOT:n jarrunesteille asettamat vaatimukset merkitään nesteille kirjaimella. Tunnetuimpia jarrunestestandardeja ovat DOT 3 ja DOT 4. Erityyppisissä jarruissa käytetään erilaisia nesteitä, joten sinun kannattaakin tarkistaa autosi huoltokirjasta sinulle sopiva jarruneste. Voit säästää paljon rahaa kun tilaat kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet netistä!

Moottorioljy24.fi myy kaikki autoilun nesteet

Verkkokauppamme valikoimasta löydät kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet ja nesteet. Auton jarrunesteet on vaihdettava uusiin tasaisin väliajoin. Kannattaakin tilata nesteet ajoissa meiltä. Samalla pystyt säästämään aikaa ja vaivaa kun lisäät ostoskoriin esimerkiksi moottoriöljyn, autoshampoon ja tuulilasin pesunesteen. Nopean toimituksemme ansiosta sinun ei koskaan tarvitse odottaa tuotteita kauaa. Mikäli sinulla on ongelmia oikean jarrunesteen löytämisessä, voit aina ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua, ja heillä on vuosien kokemus autojen kemikaaleista.