Osta CASTROL MAGNATEC Professional Moottorioljy

2 Tulokset

Valitse oikea moottoriöljy autoosi

Kun olet valitsemassa uutta öljyä autoosi, kannattaa silloin kiinnittää huomiota muutamaan eri asiaan. Näin pystyt varmistumaan siitä, että öljy pystyy huolehtimaan tehokkaasti moottorisi hyvinvoinnista. Hyvä valinta autosi moottoriin on esimerkiksi Castrol MAGNATEC-Professional on hyvä vaihtoehto öljyksi moderneihin tehokkaisiin ja pienikokoisiin moottoreihin. Kun valitset autoosi laadukkaan öljyn tunnetulta valmistajalta, voit varmistua siitä, että moottorisi toimii optimaalisesti kaikissa olosuhteissa. Yksi esimerkki laadukkaasta ja tunnetusta öljyjen valmistajasta on brittiläisen BP:n omistukseen kuuluva Castrol, jonka valikoimaan kuuluu viimeisintä teknologiaa hyväksi käyttäviä voiteluaineita. Castrol on vuosien varrella tehnyt erittäin tiivistä yhteistyötä eri autojen valmistajien ja heidän insinöörien kanssa. Tämä tiivis yhteistyö on mahdollistanut sen, että öljyt sopivat hyvin moderneihin moottoreihin. Moderneissa moottoreissa öljyjen voiteluominaisuuksien tärkeys korostuu. Moottoreita pystytään valmistamaan nykyisillä tuotantotekniikoilla siten, että esimerkiksi välykset osien välillä ovat erittäin pieniä. Siksi öljyn on pystyttävät tunkeutumaan myös kaikkein pienimpiin koloihin ja rakoihin moottorissa riittävän voitelun aikaansaamiseksi. Suuri osa moottorin kulumisesta tapahtuu autossa erityisesti kylmäkäynnistyksen aikana. Tästä syystä onkin erittäin tärkeää, että moottoriöljy kykenee voitelemaan moottoria tehokkaasti myös kylmänä. Castrol MAGNATEC-Professional sisältää uudentyyppisiä voitelua parantavia molekyylejä, jotka tarraavat moottorin metallisiin osiin kiinni magneettien tapaan. Nämä molekyylit tarjoavat moottorille lisäsuojaa ja ne tekevät samalla myös moottorin osia suojaavasta öljykerroksesta kestävämmän parantane näin öljyn voiteluominaisuuksia.

Laadukas öljy voitelee tehokkaasti

Castrol on erinomainen valinta kaikkiin automerkkeihin. Tämä tunnettu öljyjen ja muiden voiteluaineiden valmistaja on nimittäin ehtinyt työskentelemään useiden eri automerkkien insinöörien kanssa. Yksi Castrolin pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista on Ford, jonka kanssa yhteistyötä on tehty jo yli sadan vuoden ajan. Yhteistyön avulla Castrol on pystynyt tuottamaan entistä parempia voiteluaineita. Öljyllä on todella tärkeä rooli moottorin hyvinvoinnista huolehtimisessa. Öljy muodostaa ohuen ja voitelevan kalvon auton moottorin metalliosien pinnalle. Tämän kalvon avulla pystytään vähentämään merkittävästi metalli vasten metallia -kontaktin syntymistä, ja pienentämään näin osien välistä kitkaa merkittävästi. Mitä pienempi kitka vallitsee moottorin sisällä ja sen osien välillä, sitä pienempi osa moottorin osien kineettisestä energiasta menee hukkaan lämpönä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että autosi polttoaineen kulutus laskee. Alentuneen polttoaineen kulutuksen myötä myös autosi päästöt pienenevät. Laadukkaan Castrol MAGNATEC-Professional öljyn avulla pystyt suojaamaan moottoriasi ja pienentämään polttoaineen kulutusta sekä päästöjä.

Tilaa öljyt netistä

Kun tilaat öljyt ja muut voiteluaineet nyt Moottorioljy24.fi verkkokaupan laajasta ja edullisesta valikoimasta, pystyt säästämään merkittävästi sekä aikaa, että myös vaivaa. Voit nimittäin tilata samalla kertaa kaikki muutkin autoilussa tarvitsemasi tuotteet ja kemikaalit, kuten esimerkiksi jarrunesteen, jäähdytysnesteen sekä tuulilasin pesunesteen. Edullisten hintojemme avulla pystyt säästämään paljon rahaa verrattuna kalliisiin merkkikorjaamoihin sekä kivijalkaliikkeisiin verrattuna. Tilaa siis kaikki autoilussa tarvitsemasi tarvikkeet jo tänään!