Osta CASTROL 0W-30 Moottorioljy

5 Tulokset

Castrol 0W-30 edullisesti netistä

Moottoriöljyllä on useita kriittisiä tehtäviä moottorissa. Sen ensisijainen tehtävä on voidella moottorin osia. Osien pinnalla oleva öljykalvo pienentää osien välistä kitkaa. Pienempi kitka säästää osia ennenaikaiselta kulumiselta. Lisäksi kitka aiheuttaisi osissa ennenaikaista kulumista. Jos autosi moottorissa ei olisi yhtään öljyä, ei se pystyisi toimimaan kovin kauaa. Metalliosien välinen kitka nostaisi moottorin lämpötilan todella korkeaksi ja osat moottorin sisällä sulaisivat ja menisivät totaalisesti rikki. Siksi sinun kannattaakin valita mahdollisimman laadukas öljy.

Moottoriöljyn muut tehtävät

Kitkan pienentämisen ja osien suojaamisen lisäksi öljykerros osien pinnassa suojaa osia hapen aiheuttamalta korroosiolta ja ruosteelta. Moottoriöljy myös sitoo itseensä lämpöä, jota se kuljettaa moottorista ulos. Näin öljy auttaa auton jäähdytysjärjestelmää pitämään moottorin oikealla lämpötila-alueella. Moottoriöljyn tuleekin kestää korkeita lämpötiloja. Bensiinillä toimivissa moottoreissa lämpötila saattaa nousta 160 °C tuntumaan, kun taas dieselmoottoreissa vastaava lämpötila on noin 300 astetta. Öljyyn lisätäänkin useita erilaisia aineita sen eri ominaisuuksia parantamaan. Myös lämmönkestoa voidaan parantaa erilaisilla lisäaineilla.

Moottorioljy24.fi myy laadukkaan Castrol 0W-30 öljyn

Voit tilata moottoriöljyn ja muut autoilussa käytettävät kemikaalit helposti meidän laajasta ja kattavasta valikoimastamme. Tarjoamme öljyt kaikilta tunnetuilta merkeiltä kuten Mobil-1, Repsol sekä Total. Voit tarkistaa autosi öljyn luokitukset ja muut tärkeät tiedot autosi ohjekirjasta. Kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy autoosi. Öljy toimii sitä paremmin mitä laadukkaampi se on. Sillä on useita tärkeitä tehtäviä, joten kannattaa tehdä valinta huolella. Pystyt säästämään paljon rahaa kun tilaat kätevästi samalla muut autoilussa tarvitsemasi tuotteet ja tarvikkeet. Moottoriöljyt tarjoamme aina edullisin hinnoin. Litra samaa öljyä maksaisi kivijalkakaupassa paljon enemmän kuin meillä. Takaamme aina nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin.