Osta CASTROL 0W-40 Moottorioljy

2 Tulokset

Castrol 0W-40 voitelee ja suojaa moottoria

Autosi moottorin osat tarvitsevat toimiakseen moottoriöljyn suojaavaa ja voitelevaa vaikutusta. Ilman moottoriöljyä autosi moottori ei toimisi kauaa. Kitka osien välillä synnyttäisi paljon lämpöä ja aiheuttaisi tehohäviöitä. Se taas johtaisi kasvaneeseen polttoaineen kulutukseen. Lopulta kitka nostaisi lämmöt moottorissa niin suuriksi, että koko moottori leikkaisi kiinni. Moottoriöljyllä onkin siis tärkeä tehtävä moottorin oikean ja optimaalisen toiminnan kannalta. Öljykalvo osien pinnalla pienentää kitkaa merkittävästi ja samalla suojaa osia. Mikäli osien pinnalle pääsisi happea, aiheuttaisi se korroosiota ja hapettumista osiin. Ohut öljykerros osien pinnalla suojaa niitä tältä. Öljyyn myös sitoutuu likaa, nokea ja muita pieniä epäpuhtauksia. Kun öljy kiertää öljynsuodattimeen jäävät epäpuhtaudet sinne. Näin öljy auttaa moottoria puhtaanapidossa. Noesta johtuu käytetyn öljyn musta väri.

Moottoriöljyltä vaaditaan paljon

Osien voitelun ja suojaamisen lisäksi öljy auttaa myös moottoria jäähtymään. Öljyyn sitoutuu lämpöä sen kiertäessä moottorin sisällä. Kun öljy virtaa moottorista ulos, se siirtää lämpöä samalla pois moottorista. Moottoriöljyn onkin kestettävä todella korkeita lämpötiloja. Bensiinimoottoreissa lämpötila nousee 150 asteen tuntumaan kun taas dieselautoissa öljyn pitää kestää jopa 300 asteen lämpötilaa. Öljyn lämmönkeston parantamiseksi öljyyn lisätään tiettyjä lisäaineita.

Castrol 0W-40 edullisesti netistä

Moottorioljy24.fi on moottoriöljyyn ja muihin autoilun kemikaaleihin erikoistunut verkkokauppa. Tarjoamme öljyt kaikkien valmistajien autoihin. Ei ole väliä onko autosi BMW, Audi vaiko Mercedes Benz, löydät meiltä siihen öljyn. Voit tarkistaa öljyn vaadittavat luokitukset autosi ohjekirjasta. Kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy. Se takaa moottorin oikean toiminnan pitkäksi aikaa. Tarjoamme öljyt kaikilta tunnetuilta merkeiltä kuten Total, Mobil ja Repsol. Löydät meiltä myös öljyt esimerkiksi moottoripyöriin ja kuorma-autoihin. Takaamme kaikkiin tilauksiin nopean toimituksen.