Osta CASTROL 10W-30 Moottorioljy

1 Tulokset

Tästä viskositeettiluokasta löytyy useampikin tuote joista valita

 

Suosittu Castrol 10W-30 voiteluainesarja pitää sisällään useammankin eri tuotteen tai tuoteryhmän. Saman viskositeetin mukaisia öljyjä on moneen menoon, muuttamakin tuote joista valita. On isompia purkkeja ja pienempiä eriä, jokaiseen käyttöön jotakin. Ammattilainen huoltamonpitäjä voi vaikka haluta ostaa tynnyrillisenkin samaa öljyä, että on sitten mistä ammentaa kun asiakkaita tulee öljyjä vaihtamaan. Toinen asiakas saattaa tarvita vain yhden tölkin sunnuntaiaskareiksi, jos on vaikka öljyjen vaihtaminen mielessä ja itse haluaa tehdä likaisetkin työt. Meiltä Moottoriöljy 24 verkkokaupasta löytyy reilusti tämän viskositeetin öljyjä mistä valita. Esim. sellaiset huipputuoteet, kuten Edge Titanium, Agri MP Plus sekä GTX High Mileage ovat maailmallakin suosiota keränneet ja edullisiakin vielä. Tämä verkkokauppa tuo parasta pöytään päivästä toiseen — ja muutamat niillekin, jotka ajavat enemmän. Esimerkkinä mainittakoon kestävät High Mileage -tuotteet, joilla koneet pysyvät paremmassa rasvassa vaikka kilometrejä kertyisi enemmän kuin mitä tavallinen sunnuntaikuljettaja aivan heti ehtii kerätä.

 

Tynnyrikaupalla voiteluainetta maataloudenkin tarpeisiin

 

Pellot on hyvä pitää tuoreessa kunnossa, ja vaikka olisivatkin päässet jo jotkut hieman kuivahtamaankin, niin kyllä hyvällä traktorilla voi mennä ja kääntää mullat ympäri ämpäri. Kunhan vaan on moottorissa kunnolla rasvat laitettu, niin kyllä hyvä traktori jaksaa kääntää vaikeankin maan. Höyry vaan nousee, kun kuiva peltopinta näkee päivänvalon ja tuore multa nousee eloon. Maataloudessa tehokkuus ja tyyli ovat kaikki kaikessa. Kun traktorit ja työkoneet lähtevät pellolla, ei aikaa ole säästettäväksi, vaan kynnettävä on kun kelit ovat myöden ja satokin on korjattava ettei jää peltoon talveksi olemaan. Tynnyrillinen hyvää öljyä takapihalla varmistaa ainakin sen, että kyllä moottori jaksaa tempoa ja vaihteistotkin sekä hydrauliset nivelet jaksavat kunnolla tehdä työtä käskettyä, vaikka kuumaakin olisi ja töitä enemmän kuin tavallista. Tästä verkkokaupasta kannattaa ostaa sen kokoinen erä tuotteita mitä tarvitsee, ettei sitten heti ainakaan tarvitse lähteä uusia voiteluaineita ostamaan. Edullisemmin kun saa, niin hyvä on hankkia muutamatkin purkit valmiiksi varastoon. Iso kahden sadan litran tynnyri takapihalla tai ladon takana riittää kyllä pidemmäksikin aikaa, ettei sitten ainakaan kuivuneiden hydraulielementtien tai mäntien takia tarvitse peltoa jättää kyntämättä ja traktoria pellon reunaan nököttämään.

 

Verkkokaupasta hyvät voiteluaineet meriteollisuudenkin tarpeisiin

 

Merille kun tekisi mieli, niin koneet kannattaa pitää hyvässä rasvassa valmiiksi, että on sitten kunnolla dieselit iskussa kun kellot soivat ja laiturista pitää ottaa etäisyyttä. Aavalla merellä on parempi tietysti, että on valmiksi tarvikkeet ja öljytkin, ettei tarvitse sitten heti lähteä rantaviivaa hipomaan, kun kone yskii tai muuten vain jokin nivel tai nippula vaatiikin rasvaa itseensä. Tästä viskositeetiluokasta löytyy Castrolilta hyvä perusöljy meriliikenteenkin käyttöön tai vaikka jokilaivaan tai järvellä menemiseen. Hieno Castrol Outboard 4T öljy on hyvä vaihtoehto vaikka sinne missä aavat järvet avautuvat ja vetten päällä pitää mennä, vastarannalle tai muuten vaan kierrellä huviretkellä pitkin kesäisiä kelejä. Verkkokaupasta moottorioljy24.fi löytyy varmasti muutamatkin Castrol 10W-30 öljytuotteet joista valita, on autoiluun omansa, laivoihin, veneisiin ja teollisuutenkin sekä maatalouteen hyvät voiteluaineet joista valita.