Osta CASTROL 10W-40 Moottorioljy

5 Tulokset

Tilaa Castrol 10W-40 edulliseen hintaan netistä

Moottorioljy24.fi on netissä toimiva verkkokauppa, joka on erikoistunut laadukkaiden öljyjen myymiseen. Laajasta valikoimastamme löydät öljyt kaikilta huippumerkeiltä. Korkealaatuiset luokitukset takaavat sen, että autosi moottori toimii oikein. Valikoimamme kattaa muun muassa seuraavat tunnetut merkit: Total, Repsol ja Mobil-1. Löydät meiltä öljyt kaikkien valmistajien autoihin. Voit käyttää etusivultamme löytyvää helppoa työkalua oikean öljyn löytämiseksi. Hakutoiminnon käyttäminen on todella helppoa. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi. Tämän jälkeen toiminto näyttää autoosi sopivat tuotteet. Suosittelemme, että valitset aina mahdollisimman laadukkaan öljyn autoosi. Öljyllä on useita tärkeitä tehtäviä, jotka auttavat autosi moottoria toimimaan.

Öljyn monet tehtävät

Öljyn pääasiallinen tehtävä on voidella moottorin sisällä olevia metalliosia. Öljykerros osien välillä pienentää kitkaa huomattavasti. Sen avulla happi ei pääse osien pinnalle aiheuttamaan korroosiota ja hapettumista. Öljy myös sitoo itseensä nokea, likaa ja pieniä epäpuhtauksia. Kun öljy virtaa moottorin läpi jäävät epäpuhtaudet kiinni öljynsuodattimeen. Näin moottoriöljy auttaa samalla moottorin puhtaanapidossa. Öljy onkin todellinen monitoimiaine moottorissa, ja ilman sitä moottori ei toimisi ollenkaan.

Laadukas Castrol 10W-40 löytyy valikoimastamme

Tarjoamme öljyt kaikilta huippumerkeiltä. Laajasta valikoimastamme löytyy öljyjen lisäksi kaikki muut autoilussa tarvittavat nesteet. Voit tilata meiltä esimerkiksi tuulilasin pesunesteen ja jarrunesteen. Voitkin säästää rahan lisäksi paljon aikaa ja vaivaa, kun tilaat samalla kertaa helposti kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet. Esimerkiksi laadukkaat vahat ja pesuaineet on hyvä tilata valmiiksi, jotta niitä löytyy autotallista kun satut tarvitsemaan niitä. Pyrimme aina pitämään kaikkia tuotteitamme varastossa, jotta sinä saat tilauksen kotiisi mahdollisimman nopeasti. Löydät meiltä moottoriöljyt myös muihin laitteisiin. Esimerkiksi moottoripyörät, kuorma- ja linja-autot löytävät oikean öljyn meidän valikoimastamme.