Osta CASTROL 10W-50 Moottorioljy

1 Tulokset

Suojaa moottorisi Castrol 10W-50 öljyllä

Vaikka et sitä uskoisikaan, on öljy yksi tärkeimmistä osista koko autosi moottorissa. Ilman öljyä moottori ei pystyisi toimimaan ainakaan kovin kauaa. Öljy osien pinnalla pienentää metalliosien välillä kitkaa merkittävästi. Samalla ohut kalvo öljyä pitää haitallisen hapen pois metalliosien pinnalta. Happi aiheuttaa metalliosien pinnalle päästessään korroosiota ja hapettumista. Tämä taas johtaa osien ennenaikaiseen kulumiseen ja lisääntyneeseen huoltotarpeeseen. Kun valitset autoosi laadukkaan öljyn valikoimastamme, voit olla varma siitä, että moottorisi toimii optimaalisesti. Laadukkaan öljyn avulla voit pidentää moottorin elinikää huomattavasti. Muista myös vaihtaa öljy riittävän usein. Voit tarkistaa öljyn vaihtovälin autosi huolto- tai ohjekirjasta.

Moottoriöljy pitää moottorisi kunnossa

Moottoriöljyllä on osien voitelemisen ja suojaamisen lisäksi myös muita tärkeitä tehtäviä. Se esimerkiksi auttaa lämmönsiirrossa moottorista. Kun öljy virtaa moottorin läpi, sitoo se itseensä lämpöä. Tuo lämpö kulkeutuu öljyn mukana moottorin ulkopuolelle. Joissain moottoreissa käytetään vielä erillistä lauhdutinta lämmönsiirron tehostamiseksi. Sen lisäksi öljyyn sitoutuu nokea, karstaa sekä muita epäpuhtauksia kun se kiertää moottorissa. Kun öljy virtaa öljynsuodattimen läpi jäävät epäpuhtaudet kiinni suodattimeen. Näin öljy auttaa samalla moottoria pysymään puhtaana.

Castrol 10W-50 edullisesti moottorioljy24.fi:stä

Tarjoamme laadukkaat öljyt ja muut voiteluaineet kaikilta markkinoiden johtavilta valmistajilta. Olemme valinneet huolella kaikki edustamamme tuotteet. Voit tarkistaa autosi ohjekirjasta öljyltä vaadittavat luokitukset ja muut vaatimukset. Pystyt säästämään samalla paljon aikaa ja vaivaa kun tilaat samalla kaikki muut autoilussa tarvitsemasi tuotteet edullisesta valikoimastamme. Löydät meiltä esimerkiksi kaikki tuotteet auton puhtaanapitoon kuten autoshampoon ja vahan. Sen lisäksi voit samalla tilata esimerkiksi jarrunesteen ja tuulilasin pesunesteen. Pyrimme aina pitämään kaikkia tuotteitamme varastossa, jotta saisit tilauksesi mahdollisimman nopeasti perille.