Osta CASTROL 10W-60 Moottorioljy

1 Tulokset

Laadukas Castrol 10W-60 moottoriöljy

Kannattaa aina valita autoosi mahdollisimman laadukas moottoriöljy. Laadukas öljy pystyy suojaamaan ja voitelemaan moottorin metalliosia mahdollisimman tehokkaasti. Öljylle on asetettu useita tärkeitä vaatimuksia, jotka öljyn tulee täyttää. Öljyn tärkein tehtävä on voidella moottorin sisällä liikkuvia metalliosia. Öljykalvo osien välissä pienentää kitkaa merkittävästi. Ilman öljyä moottori ei toimisi kauaa ennen hajoamista. Öljykalvo myös estää haitallisen hapen pääsyn metalliosien pinnalle. Happi aiheuttaa korroosiota ja hapettumista. Molemmat näistä ovat haitallisia metalliosille ja aiheuttavat ennenaikaista kulumista.

Moottoriöljy myös jäähdyttää ja puhdistaa

Osien suojaamisen ja voitelun lisäksi öljy myös auttaa moottoria pysymään viileänä. Öljy kiertää moottorin sisällä ja sitoo samalla itseensä lämpöä. Kun öljy virtaa moottorin ulkopuolelle siirtyy lämpö öljystä ympäröivään ilmaan. Näin öljy auttaa moottoria pysymään optimaalisella lämpötila-alueella. Samalla kun öljy kiertää moottorissa se myös sitoo itseensä pieniä epäpuhtauksia ja karstaa ja nokea. Virratessaan öljynsuodattimen läpi öljy puhdistuu epäpuhtauksista.

Castrol 10W-60 pitää autosi moottorin kunnossa

Autosi moottori säilyy hyvänä pitkään, kun vaihdat öljyt siihen riittävän usein. Riittävän tiuhan öljynvaihdon lisäksi kannattaa aina pitää huolta siitä, että valitsemasi öljy täyttää kaikki sille asetetut tiukat vaatimukset ja luokitukset. Voit tarkistaa helposti autosi ohjekirjasta juuri sinun autoosi sopivan öljyn. Vaihtoehtoisesti voit käyttää meidän helppoa hakutoimintoa, joka löytyy etusivultamme. Sinun tarvitsee syöttää siihen vain autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi. Sen jälkeen näet sinun autoosi sopivat öljyt ja muut voiteluaineet. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia voiteluaineita aina edullisin hinnoin. Litra laadukasta öljyä meiltä on paljon halvempi kuin esimerkiksi kivijalkaliikkeessä. Säästätkin paljon rahaa, kun tilaat voiteluaineet meiltä helposti ja kätevästi. Löydät kaikki tunnetut öljymerkit meidän kattavasta valikoimastamme.