Osta CASTROL 15W-50 Moottorioljy

1 Tulokset

Castrol 15W-50 voitelee ja suojaa moottoria

Monet eivät ehkä arvaakaan, että auton moottorin tärkein osa on sen sisällä virtaava öljy. Sen tehtävänä on voidella ja suojata moottorin kriittisiä osia. Siitä syystä kannattaakin aina valita autoosi mahdollisimman laadukas öljy. Laadukkaan öljyn avulla autosi moottori säilyy hyvänä pitkään. Se lisää myös autosi jälleenmyyntiarvoa ja pienentää huoltokustannuksia. Öljyn ensisijainen tehtävä on vähentää moottorin liikkuvien metalliosien välistä kitkaa. Öljykerros osien pinnalla suojaa osia myös hapen korroosiota ja hapettumista aiheuttavalta vaikutukselta. Öljyjä on paljon erilaisia ja erityyppisiä. Oikean öljyn löytämiseksi kannattaa selata autosi ohjekirjaa. Voit myös käyttää etusivultamme löytyvää helppoa hakutoimintoa. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi. Sen jälkeen hakutoiminto kertoo juuri sinun autoosi sopivan öljyn.

Öljyt edullisesti moottorioljy24.fi:stä

Erikoisalaamme ovat öljyt ja voiteluaineet erityisesti autoihin. Olemme valikoineet öljyjä kaikilta maailman tunnetuimmilta ja luotettavimmilta öljynvalmistajilta. Valikoimastamme löydät muun muassa Totalin, Repsolin ja Mobil-1:n laadukkaat öljyt. Autojen öljyjen lisäksi löydät meiltä öljyt esimerkiksi moottoripyöriin, ruohonleikkureihin sekä raskaaseen kalustoon kuten linja- ja kuorma-autoihin.

Laadukas Castrol 15W-50 edullisesti netistä

Tavoitteenamme on tuoda kaikki maailman parhaat öljyt sinun saataville mahdollisimman alhaiseen hintaan. Tarjolla onkin varsin huima valikoima erilaisia öljyjä ja voitelutuotteita. Lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi tuotteet auton puhtaanapitoon ja huoltoon. Tuulilasin pesuneste, jarruneste ja erilaiset pesuaineet ovat vain muutamia esimerkkejämme laajasta tuotevalikoimasta. Mikäli sinulla on ongelmia oikean öljyn tai muun tuotteen löytämisessä, voit aina ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Heidän avullaan oikea öljy löytyy silmän räpäyksessä. Heillä on useiden vuosien kokemus öljyjen parissa toimimisesta, ja he osaavat varmasti auttaa sinua valitsemaan juuri oikean moottoriöljyn tarpeisiisi.