Osta CASTROL 15W Moottorioljy

1 Tulokset

Kattava valikoima Castrol 15W öljyjä netistä

Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia voiteluaineita autoilijoiden tarpeisiin. Valikoimastamme löytyvät niin moottoriöljyt kuin muutkin auton toiminnassa tarvittavat nesteet. Esimerkiksi jarruneste ja tuulilasin pesuneste löytyvät helposti valikoimastamme. Oikean ja autoosi sopivan öljyn löydät autosi ohjekirjasta. Voit myös käyttää sivuiltamme löytyvää helppoa hakutoimintoa avuksi etsimisessä. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi niin näet sopivan öljyn. Jos oikean öljyn etsiminen tuottaa ongelmia, kannattaa ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Ystävällisten asiakaspalvelijoiden avulla oikea öljy löytyy nopeasti.

Öljyt maailman huippumerkeiltä

Laajasta valikoimastamme löytyvät niin auton valmistajien alkuperäiset öljyt, kuin myös voiteluaineet kaikilta laadukkailta valmistajilta. Edustamiamme merkkejä ovat esimerkiksi Elf, Mobil ja Repsol. Kattavan valikoiman lisäksi tarjoamme tuotteillemme myös erittäin kilpailukykyiset hinnat. Nopean toimituksemme avulla saat tilaamasi tuotteet nopeasti toimitettuna kotiovellesi. Auton öljyjen lisäksi löydät valikoimastamme tuotteet myös kaikkiin muihin moottoreihin. Esimerkiksi öljyt erilaisiin pienkoneisiin kuten moottorisahoihin ja ruohonleikkureihin löytyy meiltä. Valikoimamme kattaa myös öljyt esimerkiksi moottoripyöriin ja kuorma-autoihin.

Laadukkaat Castrol 15W öljyt netistä

Ilman öljyä autosi moottori ei toimisi ollenkaan, ei ainakaan kovin kauaa. Moottoriöljy voitelee, suojaa ja jäähdyttää moottoria ja sen lukuisia osia. Metallisten osien välillä on aina kitkaa, jota öljykerros tekee pienemmäksi. Ohut öljykerros myös suojaa moottoria ruosteelta ja hapettumiselta. Kun öljy kiertää moottorissa, se sitoo itseensä karstaa, nokea ja pieniä epäpuhtauksia. Kun öljy virtaa öljynsuodattimen läpi puhdistuu se epäpuhtauksista. Näin öljy auttaa samalla moottorin puhtaanapidossa. Sen lisäksi öljy sitoo itseensä myös lämpöä kun se kiertää moottorissa. Öljyn virratessa moottorin ulkopuolelle siirtyy lämpö ulkoilmaan. Näin öljy auttaa samalla moottorin jäähdytyksessä.