Osta CASTROL 20W-50 Moottorioljy

2 Tulokset

Laadukas Castrol 20W-50 netistä

Tilaamalla öljyt autoosi tai moottoripyörääsi kätevästi netistä säästät paljon sekä rahaa että vaivaa. Kattavasta valikoimastamme löydät öljyt tunnetuilta valmistajilta kuten Shell, Castrol, Total ja Mobil-1. Voit käyttää helppoa etusivultamme löytyvää helppoa hakutoimintoa oikean öljyn löytämiseksi. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi, niin kerromme minkälaista öljyä juuri sinun autosi tarvitsee. Kun vaihdat öljyä uuteen, muista kiinnittää huomiota sen voiteluominaisuuksiin ja esimerkiksi viskositeettiin. Öljyn luokitukset kertovat paljon öljyn ominaisuuksista. Sivujemme kautta voit helposti vertailla eri öljyjä keskenään. Näin voit valita juuri sinun tarpeisiin sopivan öljyn.

Öljyllä on monta tehtävää

Jos autosi moottorissa ei olisi tippaakaan öljyä, rikkoisi metalliosien hankaamisesta syntyvä kitka moottorin osat erittäin nopeasti. Öljy muodostaa voitelevan ohuen kalvon eri metalliosien välille. Tuon kalvon avulla osien välinen kitka vähenee merkittävästi. Samalla se estää hapen aiheuttamaa korroosiota ja hapettumista, sillä öljyn muodostama ohut kalvo estää hapen pääsyn metalliosien pinnalle. Moottoriöljyn virratessa moottorin sisällä se kuljettaa lämpöä pois moottorin keskeltä ja auttaa näin estämään moottorin ylikuumenemista. Öljyn kiertäessä moottorissa se kerää samalla itseensä myös pienen pieniä hiukkasia ja muita epäpuhtauksia, kuten nokea ja karstaa. Ne lopulta päätyvät talteen öljynsuodattimeen öljyn virratessa sen läpi. Näin öljy samalla moottoria pysymään puhtaana. Kannattaakin valita autoosi laadukas öljy, jotta se selviää kaikista sille asetetuista vaativista tehtävistä.

Castrol 20W-50 moottorioljy24.fi:stä

Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät voiteluaineet kaikilta tunnetuilta valmistajilta. Total, Shell ja Mobil löytyvät kaikki meiltä. Pystyt säästämään paljon aikaa ja vaivaa, kun tilaat samalla kertaa kaikki muutkin auton hoidossa ja huolloissa tarvittavat kemikaalit meiltä. Tarjoamme esimerkiksi jarru- ja jäähdytysnesteet.