Osta CASTROL 20W Moottorioljy

1 Tulokset

Tilaa Castrol 20W netistä

Öljyllä on useita kriittisiä tehtäviä autosi moottorissa. Se on yksi moottorin tärkeimmistä komponenteista. Ilman öljyä moottori ei pystyisi toimimaan kovin kauaa. Öljy pienentää metalliosien välistä kitkaa merkittävästi. Ohut öljykalvo osien pinnalla myös suojaa osia hapen haitallisilta vaikutuksilta. Happi aiheuttaa ruostetta ja korroosiota päästessään kosketuksiin metallisten osien kanssa. Voitelun ja suojaamisen lisäksi öljy auttaa moottoria pysymään kylmänä. Öljy siirtää virratessaan moottorissa lämpöä moottorin ulkoreunalle. Sen lisäksi öljy myös sitoo itseensä pieniä epäpuhtauksia kuten nokea ja karstaa. Nuo epäpuhtaudet jäävät kiinni öljynsuodattimeen, ja näin öljy auttaa moottoria pysymään puhtaana.

Moottorioljy24.fi tarjoaa öljyt autoihin

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman öljyjä ja muita voiteluaineita kaikilta alan tunnetuilta merkeiltä. Olemme pyrkineet tekemään valikoimastamme mahdollisimman monipuolisen ja laajan. Sen lisäksi olemme panostaneet paljon sekä laatuun että tuotteiden hintaan. Haluamme tarjota laadultaan parhaat tuotteet aina parhaaseen mahdolliseen hintaan. Autoiluun liittyy paljon erilaisia kustannuksia, ja me haluammekin auttaa sinua pienentämään noita kustannuksia. Voit esimerkiksi säästää paljon rahaa kun suoritat öljynvaihdon autoosi itse. Voit tilata oikean öljyn meiltä ja suorittaa öljynvaihdon itse vaikka kotipihassasi. Sinun kannattaa ensin tarkistaa autoosi sopiva öljy ohjekirjasta. Voit myös käyttää etusivultamme löytyvää helppoa hakutoimintoa, jonka avulla löydät helposti juuri tarpeisiisi sopivan öljyn. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi merkki, malli ja moottorityyppi, niin saat tietoosi oikean öljyn.

Castrol 20W voitelee ja suojaa moottoria

Tarjoamme autojen lisäksi öljyt myös muihin laitteisiin. Esimerkiksi pienkoneisiin löydät öljyn meiltä. Niiden lisäksi myös raskaamman kaluston öljyt voit tilata helposti. Pyrimme aina pitämään kaikkia tuotteitamme varastossa jotta sinun ei tarvitsisi odottaa tilaustasi kauaa. Näin saat autosi taas tien päälle minne se kuuluukin.