Osta CASTROL 75W-80 Moottorioljy

2 Tulokset
Syntrans Z Long Life 75W-80
Tuotenro.:OIL-2031-5380
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA

Perinteisiin vaihdelaatikkoihin ja voimansiirtoon

 

Manuaalivaihteisiin ja isompiin koneisiin, voimansiirtoon ja vaikeisiin paikkoihin nyt hienoakin hienompi Castrol 75W-80 öljy edullisemmin Moottoriöljy 24 verkkokaupasta. Vaikkei tämä olekaan varsinainen moottoriöljy, niin kyllä moottoriöljykaupassa silti voidaan tätäkin myydä. Eipä nimi miestä pahenna, sanotaan, ja vaikka kauppa olisi kukkakauppa, niin kyllä siellä kahviakin voi myydä tai siemeniä. Sellaisetkin autot, kuten Audi ja Skoda, joissa on manuaalivaihteisto, sellaisetkin autot maailmalla mainostavat ottavansa mielellään tämän tyyppistä öljyä koneistoihinsa. Näin vaihteet vaihtuvat sujuvasti, liukkaasti siirtyy keppi raosta toiseen, suuremmat pyörät pääsevät pyörimään ja isonkin koneen voimat siirtyvät sellaisenaan ja reilusti suoraan tienpintaan. Näin se matka etenee, ja hyvä niin, että voi oikein koetella miten vaihteisto kestää ja hyvillä öljyillä on hyvä vaihtaa ykköstä silmäään tai suurempia sitten siinä vaiheessa kun vauhtia on jo kertynyt reilusti enemmän.

 

Tämän viskositeetin mukainen tuote Syntrans V FE edullisemmin

 

Castrolin tuotevalikoimassa on monta tuotetta yleensä saman viskositeetin mukaan, mutta tämä viskositeettiluokka on vähintäänkin poikkeus. Eipä se ole moottoriöljykään ollenkaan, joten siinä on jo poikkeukselle paikka. Yksi tuote, Syntrans, täyttää tämän viskositeettiluokan, ja hyvä niin, eihän sitä enempää tarvitakaan kuin yksi hyvä millä voidella vaihteistot ja paikat kuntoon. Moottoriin omat öljyt ja tämän viskositeetin mukaista öljyä sitten vaikeampiiin paikkoihin. Kun verkkaokaupasta ostaa, ei tämä vaihteistoöljy sen kummemmin tai enempää maksa, vaan edullisesti voidaan mennä perille saakka ja vaihteetkin vaihtuvat sujuvasti ja sen kummemmin sohimatta. Ei pistä laatikko vastaan kun isketään isompaa vaihdetta silmään, keppi liukuu sujuvasti kolosta toiseen ja pitää vanhankin koneen hyvässä vauhdissa kun kyyti on hyvää ja kylmässäkin vaihdelaatikko täyttää API GL-4 luokan vaatimukset.

 

Matalaviskositteetinen vaihtoehto joka ehkäsee kulumisia tehokkaasti

 

Notkea liemi on hyväksi kun konetta käynnistellään, sillä se voitelee paikat hyvin heti alkuunsa. Vaihteisto on heti hyvässä rasvassa vaikka ensimmäisiä vetoja vasta vedellään, näin koko laatikko säilyy sekin tietysti paremmassa kunnossa pidempään ja vaihteet vaihtuvat sulavasti vielä pitkälle seuraavaankin kauteen. Mikä tärkeintä, tämänkin vaihteistoöljyn notkeus- ja suoritusominaisuudet säilyvät hyvinä vaihtelevissakin olosuhteissa, vaikka olisi välillä kuumaa ja välillä sitten viileämpää. Tällainen hieno ominaisuus tietysti pidentää vaihdelaatikon ja vaihteiston käyttöikääkin samalla, kun ei tarvitse sitten ikävää kolinaa tai rahinaa kuunnella kun hunossa rasvassa olevat metallipinnat raapisivat toisiaan vastaan. Ottakaa ja ostakaa tästä nyt hienot Castrol 75W-80 viskositeetin vaihteistoöljyt, nimestään huolimatta, verkkokaupasta moottorioljy24.fi. Ei näitä moottoriin kannata kaataa, mutta vaihteisto pitää siitä että saa rasvat kunnolla ja että isommatkin pyörät pääsevät kunnolla pyörimään.