Osta CASTROL 90W Moottorioljy

1 Tulokset

Castrol öljy voitelee ja suojaa

Kaikissa nykyisissä polttomoottoreissa käytetään öljyä sen liikkuvien osien voitelussa. Osien liikkuessa toisiaan vastaan syntyy niiden välille kitkaa, joka kuluttaa ja aiheuttaa lämpöä. Moottoriöljyn käyttö ehkäisee tämän kitkan syntymistä ja sen vaikutusta. Moottorin osat pysyvät näin toimintakuntoisina paljon pidempään. Moottoreiden lämpötila voi kohota korkeaksi toiminnan aikana. Bensiinimoottoreiden lämpötila lähenee korkeimmillaan noin 160 °C lämpötilaa, kun taas dieselmoottoreissa lukemat saattavat kohota jopa 300 asteeseen. Öljyn liikkuessa moottorissa osa tästä lämmöstä siirtyy öljyyn, ja näin öljy auttaa samalla moottorin jäähdytyksessä. Metalliosien ohut öljypinnoite estää hapen pääsyn osiin, ja suojaa niitä korroosiolta

Laaja valikoima erilaisia öljyjä ja voiteluaineita

Moottoriöljyn tehtävä on suojella ja voidella moottoria. Sen käyttö vähentää kitkaa moottorin liikkuvissa osissa, ja samalla siirtää lämpöä pois moottorista. Se myös estää korroosiota ja poistaa epäpuhtauksia moottorista. Moottorioljy24.fi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita voiteluaineita tunnetuilta ja laadukkailta valmistajilta, kuten Castrol, Repsol ja Mobil-1. Öljy-yhtiöt toimivat usein sponsoreina autourheilussa, ja monet tuntevatkin logot kilpa-autojen kyljistä. Moottoriöljy valmistetaan jalostamalla raakaöljyä. Siihen lisätään synteettisiä aineita sen voiteluominaisuuksien parantamiseksi. Nykyään moottoriöljyt valmistetaan öljyn ja kasvipohjaisten hiilivetyjen seoksesta.

Öljy puhdistaa moottoria

Nykyisin öljyyn lisätään myös pesuainetta, joka puhdistaa öljyä sen kiertäessä moottorissa, ja estää öljyn saostumisen. Öljynsuodatin poistaa öljyn mukana kulkevia roskia. Suodatin tulee vaihtaa uuteen tasaisin väliajoin jottei se mene tukkoon. Tukossa oleva öljynsuodatin haittaa öljyn kiertoa, ja voi pahimmassa tapauksessa johtaa moottoririkkoon. Verkkokaupastamme löydät parhaat öljymerkit laadukkailta valmistajilta, mukaan lukien Mobil-1, Total ja Repsol. Voit samalla tilata myös muut autoilussa tarpeelliset kemikaalit, kuten jarrunesteen, tuulilasin pesunesteen ja jäähdytysnesteen. Laajasta valikoimastamme löydät myös öljyt moottoripyöriin ja esimerkiksi ruohonleikkureihin. Nopea toimituksemme takaa sen, että pääset vaihtamaan öljyt nopeasti ja saat autosi tai moottoripyöräsi nopeasti takaisin tien päälle!