Osta CASTROL EDGE Titanium FST 0W-40 Moottorioljy

1 Tulokset
Täyssynteettinen ja viimeistä teknologiaa — titaanipohjakin vielä

Tämä Castrol EDGE-Titanium-FST 0W-40 on sarjansa yksi huipputuote, kaltaistensa joukossa titaanien tuomaa tiukkaa pitoa vaikeissakin paikoissa. Tästä titaanituotteiden joukosta löytyy öljyt muutamassakin viskositeettiluokassa ja useiden valmistajien sertifioimana, ja Moottoriöljy 24 kaupasta löytyy varmasti tuotteet reilumpaan hintaan ja hyvin ehdoinkin vielä. Tuskin tarvitsee panna kovasti hiirtä heilumaan, kun tämäkin tuote löytyy ilman sen kummempaa hakemista. Öljysertifioinnit A3/B4 täyttyvät kuten täyttyä pitää, niin että valmistajan vaatimukset ovat kunnossa ja ostamaansa öljyä voi huoletta käyttää vaikeissakin paikoissa. Kyllä kone kestää kun kriteerit ovat kohdallaan. Tuotevalikoimat tietysti elävät jatkuvasti, joten kannattaa tarkistaa aina viimeisimmät tiedot, valmistajien vaatimukset ja tietysti se, että tuote täyttää ne sopivalla tavalla. Merkkituotteiden kanssa elämä on tietysti helpompaa, ja kyllä jotkut asiakkaat ihan rennosti vain asioivat merkkihuoltamon kanssa, niin että öljyt tulevat varmasti kohdalleen. Meiltä verkkokaupasta hienot Castrol EDGE-Titanium-FST 0W-40 öljyt reiluin ehdoin ja varmasti paremmin kuin monet muut. Jos tämä öljy on se mitä ollaan hankkimassa, niin kyllä tästä verkkokaupasta löytyy varmasti jotakin ja muutamakin mistä valita. Jos ei vielä ole, niin kyllä kohta on, heti kun valikoimat ja tietokannat vain päivittyvät ja uudetkin tuotteet tulevat myyntiin.

Tämä öljytuote löytyy myös isommissakin erissä

Jos on vaikka oikein huoltamoyhtiökin omassa huostassa, niin kyllä öljyä sitten kuluukin kun asiakkaita tulee öljyjä vaihtamaan aina aika-ajoin. Sellaisessa liiketoiminnassa on tietysti tärkeää ainakin se, että öljyä on kunnolla varastossa, ettei sitten aina tarvitse lähteä uusia tynnyreitä ostamaan kun yksittäistapaus tulee öljyjen vaihtoa ostamaan. Tämä öljy löytyy verkkokauppamme valikoimista myös suuremmissa erissä. Hieno 20-litran pakkaus riittää sitten useammankin asiakastilauksen täyttämiseen ja kun verkkokaupasta ostaa isomman erän, niin säästyy kustannuksiakin sitten kunnolla. Pienempiä pakkauksia kannattaa ehkä ostaa muutamakin myymälän hyllyjä koristamaan, ja vaikka siltä varalta, että muutamakin asiakas haluaa ostaa sellaisen kotiin vietäväksi. Ehkä naapurillekin kelpaa vielä öljypurkki poikineen, ja miksei, sillä niin hyvä tuote on varmasti kyseessä että moni asiakas tulee tietojemme mukaan oikein uudestaan hakemaan lisää ja kaverillekin vielä.

Verkkokaupassa on varaa kaupata paremmin

Hienosti pelivaraa saa hankittua autoon verkkokaupan tuotteilla. Tällainenkin Castrol EDGE-Titanium-FST 0W-40 öljytuote pienissä tai isommissa erissä pitää koneen kunnossa ja antaa reilusti pelivaraa jos ei jopa etumatkaa. Kone pysyy sekin tietysti kunnossa ja hyrrää hyvin, ehkä jopa aivan kuin nuori kissaeläin savannilla auringossa, eikä näissä öljyissä hintakaan ole sen kummemmin koholla, vaan halvalla mennään, ainakin niin että kaikille on jotain mistä valita. Nyt tervetuloa verkkokauppaan moottorioljy24.fi