Osta CASTROL POWER 1 15W-50 Moottorioljy

1 Tulokset
Laadukkaat öljyt uusimpiin nelitahtisiin moottoripyörämoottoreihin

Tämä hieno Castrol POWER-1 15W-50 moottoriöljy on tehty yhä vain kasvavia moottoripyörien huoltomarkkinoita silmällä pitäen. Moottoripyörät niin idästä kuin lännestäkin tarvitsevat kunnon voiteluaineet koneisiinsa, niin että remmi kulkee kunnolla ja pärinä käy perille saakka. Isotkin sylinterit kätkevät sisäänsä pienenpieniä liikkuvia osia, ripoja ja niveliä sekä hurjasti ylös alas liikkuvia suuria mäntiä. Voiteluaineet pitävät raudan irti toisesta ja varmistavat, että liike jatkuu kunnolla. Nelitahtimoottori ottaa kunnolla voiteluainetta, niin että sytytyskin toimii ja männät pysyvät hyvässä iskussa. Tämä Castrol öljy on kuin tehty vaativiakin pyöräihmisiä varten, jotka tahtovat liikkua ja joille meneminen on osa matkaa. Nyt Moottoriöljy 24 kaupasta voiteluaineet ja liukkaatkin kelit edullisemmin kuin ehkä koskaan, pikkurahalla ainakin jos ei muuta ja hyvästi valikoimaa isompiinkin koneisiin. Osta nyt Castrol POWER-1 15W-50 moottoriöljyt kätevästi netistä. Meillä on verkkokauppa sitä varten auki aamusta seuraavaan, että öljyjen ja voiteluaineiden ostaminen sujuu ilman sen kummempaa hakemista. Ja laadukkaat öljyt pitävät huolen siitä, että moottorin herkät rautapinnat pysyvät kunnossa ja liukkaasti liikkuvat rautapinnatkin ja nivelet vaikka hioutuvatkin toisiansa vastaan. Öljy muodostaa hienonhienon kerroksen rautapintojen väliin ja pistää liikkeeseen vauhtia, ja kestää kestämistään eikä paakkuunnu tai notkistu liikaa vaikka kuumaakin välillä olisi ja ajoittain sitten kylmää ja hytistä.

Tämä öljytuote on kovissakin paineissa kehittynyt ja kasvanut kunnolla

Hyväkään voiteluaine ei ole mitään ennen kuin se on kunnolla osoittanut kykynsä ja kyvykkyytensä vaikeissakin paikoissa. Tämä öljy on testattu kunnolla tositoimissa ja moottorit ovat osoittaneet sen hienot kyvyt ja ominaisuudet. Näin tulee hinnallekin katetta, vaikka halvemmalla mennään kuin mikä, eikä jatkuvasti tarvitse olla vaihtamassa öljyjä uusiin, vaan samat voiteluaineet kestävät tavallistakin pidempään. Kunnon voiteluaineet pitävät koneet hyvässä vireessä ja niveletkin notkeina. Vaikka sylinteri iskee tulta, minkä ehtii, kaasu palaa ja kuskikin hätäisesti päästelee tulta koneeseeen, ei hätää, nämä öljyt kyllä kestävät ainakin sen minkä lupaavat ja mikä sopivaa on. Osta tästä verkkokaupasta kunnon liemet pönttöön, ja sitten vaan kokka kohti uusia maisemia. Erityiset ja edistyneet teknologiset ratkaisut näissäkin tuotteissa pistävät parempaa pöytään, ja valmistaja lupaa tietysti parempaa aina jokaisen tuotteen ohessa. Ja kehitys kehittyy, miksei kehittyisi, ja hyvä niin, että rekisteröidyt tavaramerkit kestävät kaudesta toiseen ja niitä myyvät verkkokaupatkin kehittyvät kaudesta toiseen. Kunnon tavaramerkit tuovat poikkeuksellista suorituskykyä ja suojaavat konettakin kunnolla, pitävät vaihdelaatikotkin kunnossa sekä voitelevat kytkimet niin että kone saa huutaa kunnolla kun on aika laittaa isommat vaihteet silmään.

Tästä löytyy valinnanvaraa isompaankin koneeseen

Nämä Castrol POWER-1 15W-50 voiteluaineet ovat reilummankin kokoisten nelitahtimoottoripyörien koneiden tarpeisiin tehty, ja ne pitävätkin edullisesti huolen siitä että mäntä toimii siinä missä vaihteistokin ja muut. Tuskin on halvempaa öljyä tarjolla kaupungilla, tuskin ainakaan hakematta löytyy, mutta meiltä löytyy hyvät voiteluaineet tiukkaankin menoon ilman sen kummempaa hiiren heiluttelua. Nämä huipputuotteet voitelevat tiukatkin välit kuin tuosta vaan ja saavat vanhemmankin koneen hyrisemään tyytyväisesti ja rennosti kuin elämää jo kokenutkin osaava kissa — nyt kokka kohti verkkokauppaa moottorioljy24.fi