Osta CASTROL POWER 1 20W-50 Moottorioljy

1 Tulokset

Nelitahtipyörille uusinta uutta lientä koneeseen

 

Tämä Castrol POWER-1 20W-50 moottoriöljy on kuin tekemällä tehty modernien ja hienojen nelitahtimoottoripyörien mäntiä ja sylintereitä hoitamaan. Ja lupaahan valmistajakin jopa, että erittäinkin kevyesti kone käy näillä öljyillä ja reagoikin vielä kaasuhanaan kuulemma paremmin kuin tavallisten öljyjen kanssa. Tämä on jo huima lupaus, ja vaikka jokaisen öljytuotteen mainos ja tuotekuvaus tietysti lupaa vain parasta pöytään, entistäkin parempaa ja tietysti enemmän kuin mitä muut, niin ei liene sen kummemmin syytä epäillä että tämä moottoriöljy olisi sen huonompi kuin toisetkaan. Ja vielä kun tästä Moottoriöljy 24 verkkokaupasta ostaa tuotteet, niin voi tietysti olla varma siitä ainakin, että halvalla lähtee ja parempaa laatua on tiedossa aina jokaisella kierroksella. Öljyt kestää aina vain enemmän käyttöä ja kunnon synteettinen voiteluaine ei pane pakkasestakaan tai kuumasta käynnistä sen enemmän pahakseen.

 

Näistäkin syistä tämä öljytuote on niin suosittu ympäri maailman

 

Tämän öljyn seos vähentää sisäistä kitkaa ja varmistaa ainakin sen, että moottorin tehoista saa kaiken irti kovassakin vauhdissa ja vaikeissakin paikoissa — ilman että öljy menee paakkunaiseksi Testienkin perusteella monet ovat huomanneet, että kaasuhanan raottaminen antaa näillä öljyillä välittömän vasteen ja kone huutaa kovempaa kuin ehkä koskaan. Kolmitehoinen voiteluaine pitää huolen sylinterin lisäksi kytkimistä ja vaihteistostakin samalla tavalla. Nyt kannattaa kääntää katseet kohti Castrol POWER-1 20W-50 öljypurkkeja, jos sellaista on autoon tarve hankkia. Viskositeetti tulee tietysti valita valmistajan suositusten mukaan, ja jos suorituskykyä on vielä hakusessa kaiken lisäksi, niin kyllä Power 1 on hyvä vaihtoehto Castrol öljyjen joukosta, jos näin määritykset sanoo ja vielä huoltamokin suosittelee.

 

Tämä verkkokauppa on voiteluaineita varten, niin että koneet käy ja hurisee kunnolla

 

Voiteluaineiden kanssa kannattaa olla tarkkana. Huono öljy saattaa lyhentää arvokkaan koneen elinaikaa merkittävästi tai jos ei muuta, niin ainakin aiheuttaa turhia kustannuspaineita kun menovettä kuluu mäntien liikuttamiseen enemmänkin kuin vain eteenpäin siirtymiseen. Hyvä voiteluaine pysyy joustavana ja hyvässä hapessa kovassakin vauhdissa ja vaikka kuumaakin olisi, ja toisaalta kun kylmällä lähdetään liikkeelle, niin hyvä voiteluaine on heti notkeassa olomuodossa ja leviää hetkessä koneen ja sylinterien jokaiseen solaan ja niveleen. Näin voiteluominaisuudet ovat paremmasta päästä heti ensimmäisellä kierroksella ja vähille jää se vaara että herkät metallipinnat turhaan kuluisivat ennen kuin öljyt ovat kunnolla täyttäneet jokaisen raon. Moottoripyörän öljyjen joukossa suorituskykyinen Castrol POWER-1 20W-50 öljy on sellainen, että parempaa saa hakea. Tuskin kaupungilta kuitenkaan aivan heti löytää, ainakaan halvemmalla, niin hyvät ja edulliset vaihtoehdot ovat tarjolla kätevästi verkkokaupassa moottorioljy24.fi kellon ympäri ja kaudesta toiseen.