Osta CASTROL POWER 1 5W-40 Moottorioljy

2 Tulokset

Hyvät öljyt skoottereihin sekä urheilulliseenkin ralliajoon

 

Kun kysytään kestävyyttä kilparatamaisiin tilanteisin tai sitten vain tavalliseen skootterilla huristeluun pitkin poikin vaikkapa Aasian miljoonakaupunkien katuja, niin silloin on kyllä hyvä vähintäänkin kääntää katseet kohti Castrol POWER-1 5W-40 moottoriöljyä sekä tietysti erityisenkin hyvää Moottoriöljy 24 verkkokauppaa, jossa rahalla saa reilusti ja toimituksetkin hoidetaan perille varmemmin kuin ehkä koskaan. Tämä hieno Castrol POWER-1 5W-40 öljytuote perustuu ainutlaatuiseen teknologiaansa, jonka ansiosta se lupaa laadukasta voitelua niin moottorin, vaihdelaatikon kuin kytkimenkin niveliin, siinä se moottoripyörä saa osansa, skootterikin kulkee, kun kunnon Castrol öljyt laitettu koneeseen ja verkkokaupasta ostettu tietenkin. Tämän öljyn ralliversio on sen verran muista erottuva tuote, että valmistajakin oikein uskaltaa luvata, että koneen kiihtyvyyskin paranee vaikka kierroksia tulisi lähelle äärirajaa. Siihen ei jokainen voiteluaine kykenekään aivan tuosta vaan.

 

Kaksi variaatiota samasta Power-1 5W-40 öljytuotteesta

 

Scooter 4T tuote, joka on erityisesti suunniteltu modernien nelitahtiskootterien voitelutarpeisiin Urheilullisen kilparatamaiseen ajoon Racing 4T variaatio, joka ei turhaan pahastu vaikka vauhtiakin olisi tai vaikeita paikkoja. Kumpikin tuotevariaatio vastaa optimaalisella tavalla käyttötarpeensa vaatimuksiin. Skootteriversio puhuu erityisesti pitkän käyttöiän ja tehokkuuden puolesta, kun taas ralliversio keskittyy nimensä mukaisesti siihen, että tehot lähtevät koneesta kunnolla irti ja suorituskyky pysyy huipussaan, niin että pokaalit saadaan kerättyä kotiin. Ralliversiolle ominta omaa on kova vauhti ja kuumatkin oltavat, ja vielä niin, että ominaisuudet säilyvät optimaalisina. Skootteriversio ottaa ehkä rauhallisemmin ja kulutuskestävyys sekä taloudellisuus nousevat arvoon arvaamattomaan. Merkkihuoltamosta kun hankkii öljyt ja vaihtotyöt, niin he tietysti pitävät huolen siitä että kaikki on kuten olla pitää.

 

Moottoriöljykaupasta löytyvät hyvät öljyt halvemmalla kuin monet muut

 

Tästä Castrol Power-1 öljyjen kategoriasta löytyy useampikin viskositeettiluokka, mutta 5W-40 tuotesarja keskittyy nimenoman ralli- ja skootteriversioihin. Oman moottoripyörän koneeseen parhaiten sopiva viskositeettiarvo kannattaa valita valmistajan ohjeiden ja suositusten mukaan, soveltaen tietysti jos soveltamista tarvitaan, vaikkapa ilmaston, sääolosuhteiden tai käyttötilanteen mukaan. Tärkeintä on että öljyt kestävät käytössä hyvin, ensimetreiltä aina perille saakka, ja jos meno on rajumpaa, niin kuumassakin pitää voitelun pysyä hyvänä ja kylmäkäynnistyksenkin jälkeen öljyjen nousta nopeasti koko koneen uumeniin. Näin säilyy herkät rautapinnat ja niveletkin alkuperäisen kaltaisessa kunnossa mahdollisimman pitkään. Osta nyt reilustikin Castrol POWER-1 5W-40 öljyjä vaikka varastoon, edullisesti verkkokaupasta moottorioljy24.fi. Pikkurahalla nyt voiteluaineet kuntoon, omat purtilot ralliradalle ja omansa sitten kaupunkien skootterien huoltamista varten. Öljyt kannattaa pitää aina kunnossa, vaihtaa tarvittaessa, vähintäänkin valmistajan suosittelemien vaihtovälien puitteissa.