Osta CASTROL Rasvat

1 Tulokset

Rasva Castrol suojaa ja voitelee

Castrol Korkeapainerasva on todella korkealuokkainen hyvän suorituskyvyn omaava rasva. Se kestää todella korkeita paineita. Se on valumaton heti välittömästi rasvan ruiskutuksen jälkeen. Tämän ansiosta rasvaa on helppo asentaa juuri oikeaan paikkaan. Rasva estää todella hyvin niin vettä, erittäin suuria paineita kuin myös iskuja. Rasvasta muodostuu sitkeä ja kestävä kalvo, joka takaa osille ja kohteille todella pitkäaikaisen voitelun. Rasvakerros metalliosien pinnalla suojaa osia hapen aiheuttamalta korroosiolta. Rasvan käyttöalue on todella laaja muutamasta kymmenestä pakkasasteesta useaan sataan lämpöasteeseen. Rasva ei separoidu, tipu eikä valu sen asettamisen jälkeen. Se ei pääse kuivumaan missään vaiheessa, eikä se muodosta kerrostumia voideltaviin pintoihin. Rasvat ovat yhteensopivia lähes kaikkien olemassa olevien materiaalien ja voiteluaineiden kanssa. Kilpailevilla rasvoilla tippumispiste on alhainen, kun taas Rasva Castrol omaa todella korkean tippumispisteen yleisrasvalle.

Voiteluaineet edullisesti ja nopeasti moottorioljy24.fi:stä

Rasva tarjoaa todella hyvät ominaisuudet. Se kestää laajaa skaalaa erilaisia lämpötiloja ja soveltuu Suomessakin ympärivuotiseen käyttöön. Rasva kestää todella korkeaa painetta ja rasitusta. Se ei tahraa eikä se ole ihmisille myrkyllistä. Vesi ei aiheuta rasvalle ongelmia sillä se on täysin kylmän, kuuman ja suolaisen veden kestävä. Rasva pysyy valitussa kohteessa kauan, mikä vähentää lisäämisen tarvetta. Rasva suojaa pintoja kulumiselta, hapettumiselta ja ruostumiselta.

Erilaiset käyttökohteet

Rasva on todella monikäyttöinen, ja se soveltuukin muun muassa seuraaviin kohteisiin: esimerkiksi murskainten laakereihin, kuljettimien laakereihin, perävaunujen akseleihin, pyöränlaakereihin, iskuvasaroiden rasvaksi, erilaisiin maataloustraktoreihin, puimureihin ja muuhun maatalouskäyttöön. Sitä voidaan käyttää myös metsäkoneiden ja maansiirtokoneiden niveltappien osien voiteluun ja erilaisten vierintä- ja liukulaakereiden voitelemiseen. Myös autojen vesipumput, alustan voitelukohteet ja ohjauksen nivelet voi voidella sillä.