Osta DOC VISION Moottorioljy

4 Tulokset

Doc-Vision pitää tuulilasin kirkkaana

Doc-Vision tarjoaa täysin uuden tavan autosi tuulilasin puhtaana pitämiseen. Kyseessä on tablettimuotoinen tuulilasin pesuneste. Tuote on erittäin helppokäyttöinen, sillä sinun tarvitsee ainoastaan lisätä tabletti noin neljään litraan hanavettä. Voit tehdä sekoituksen suoraan pissapoikaan. Lopputuloksena on joka säässä toimivaa pesunestettä, joka poistaa tehokkaasti lian pölyn sekä hyönteisten raadot. Tuulilasinpesutabletti täyttää kaikki tiukat eurooppalaiset laatuvaatimukset ja se on samalla yhteensopiva kaikkien ajoneuvoissa käytettävien materiaalien ja osien kanssa. Sen avulla pystytään poistamaan kalkkia vesisuuttimista, pitämään pissapoikajärjestelmä puhtaana sekä edesauttamaan pyyhkijän sulkien kunnossa pysymistä. Tuote on myös erittäin ystävällinen luonnolle, sillä tabletit ovat 100 % biohajoavia, eivätkä ne aiheuta minkäänlaista haittaa ympäristölle. Tuotteella ei ole muovista pakkausta, mikä tietysti pienentää jätteen määrä. Suomen olosuhteissa Doc-Vision tabletteja pystytään käyttämään kesällä, keväällä ja syksyllä, sillä tuote toimii aina kolmeen pakkasasteeseen asti. Talvella pissapoikaan tulee lisätä pakkasnestettä, jotta liuos ei pääse jäätymään.

Tuulilasin puhdistaminen on tärkeää

Perinteisesti tuulilasin puhdistamiseen käytetään tuulilasin pesunestettä. Tuulilasin peseminen on ensisijaisen tärkeää erityisesti keväisin, talvisin sekä syksyisin, kun tien pinta on märkänä sateesta tai lumesta, ja muiden autojen renkaat nostavat ilmaan likaista vettä tien pinnasta. Tämä likainen vesi päätyy tietysti auton tuulilasille heikentäen näin näkyvyyttä ulos. Useissa tapauksissa pelkästään tuulilasin pyyhkijöiden käyttäminen ei riitä tuulilasin puhdistamiseen, vaan niiden avuksi tarvitaan pesunestettä. Pesuneste avustaa pyyhkijöitä ikkunan puhdistamisessa. Pesuneste irrottaa tehokkaasti pölyä, likaa sekä kuolleita hyönteisiä tuulilasin pinnasta. Yleisimmät tuulilasin pesunesteet sisältävät pakkasnestettä sekä alkoholia. Pakkasnesteen avulla pystytään estämään nesteen jäätyminen talvella, ja alkoholi toimii liuoksessa liuottimena tehostaen puhdistusominaisuuksia. Yleiset alkoholit, joita käytetään tuulilasin pesunesteissä ovat etanoli, metanoli sekä isopropanoli. Näistä metanoli on ihmisille myrkyllistä, ja siksi sen käyttämistä suositellaankin välttämään. Kesäkäyttöön tarkoitetuissa nesteissä käytetään yleensä lisänä vielä pesuaineita kuten esimerkiksi tensidejä. Pesuaineen avulla tuulilasin pintaan tiukasti kiinni tarttunut lika irtoaa helpommin. Talviaikaan käytettävissä nesteissä taas alkoholin osuus on suurempi pakkasenkeston parantamiseksi.

Tilaa tuulilasin pesuaineet edullisesti netistä

Tuulilasin pesunesteissä ei pesutehon kannalta ole usein paljoa eroa. Doc-Vision eroaa muista pesuaineista sillä, että se on huomattavasti helpompi käyttää ja säilyttää. Enää sinun ei tarvitse säilyttää autossasi litran tai jopa viiden litran kanisteria tuulilasin pesunestettä, vaan riittää, kun sinulla on vaikkapa hansikaslokerossa pari tuulilasinpuhdistustablettia. Sinun tarvitsee vain täyttää pissapoika vedellä ja lisätä tabletti vesisäiliöön. Tabletin voi murtaa kahteen osaan jos se ei mahdu kokonaisena sisään täyttöaukosta. Enää sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tuulilasin pesunestettä vuotaa rikkinäisestä pullosta autosi sisälle tai tavaratilaan, vaan voit säilyttää tabletit helposti missä tahansa. Eikä sinun tarvitse huolehtia nesteen kesken loppumisesta, sinun tarvitsee vain lisätä tabletti veden sekaan. Tuulilasin pesunesteet ja tabletit löydät nyt netistä edulliseen hintaan osoitteesta Moottorioljy24.fi.