Osta DR. WACK Moottorioljy

20 Tulokset

Dr-Wack öljyt ja muut voilteluaineet

Dr-Wack valmistaa laadukkaita puhdistustuotteita, joiden avulla pystyt pitämään autosi eri materiaaleista valmistetut pinnat uuden veroisina ja kiiltävinä. Kun pidät hyvää huolta autostasi, saat pidettyä sen jälleenmyyntiarvon hyvänä. Auton pinnat vaativat huoltoa, ja ilman huoltoa pinnat pääsevät helposti kulumaan ja haalistumaan, joka johtaa välttämättä auton arvon alenemiseen. Pystyt kuitenkin välttämään tämän, jos pidät autostasi hyvää huolta. Auton maalipinta kuluu ja haalistuu ilman säännöllistä pesua ja vahausta. Vahauksen avulla maalipinnan päälle muodostetaan suojaava kalvo. Vahan ansiosta esimerkiksi talvisin teiden pinnasta ilmaan irtoava suolavesi tai kesän auringonpaiste eivät vahingoittamaan herkkää maalipintaa. Maalipinnan vahaaminen onnistuu helposti myös kotikonstein. Ennen kuin ryhdyt vahaamaan autoasi, kannattaa auton maalipinta pestä ensin erittäin huolellisesti. Jos maalipinnasta löytyy sinnikkäitä tahroja, voit käyttää niiden poistamiseen puhdistussavea. Puhdistussavi on näppärä apu pinttyneen lian kuten hyönteisten ja maalisumun poistamiseen auton maalipinnasta. Pesemisessä kannattaa käyttää aina laadukasta auton puhdistukseen tarkoitettua pesuainetta, jollainen löytyy esimerkiksi Dr-Wack valikoimasta. Ennen kuin ryhdyt vahaamaan autoa pesun jälkeen, tulee auto kuivata huolellisesti. Vahaaminen kannattaa suorittaa aina korkealaatuisella vahalla. Kannattaa lukea vahapurkin kyljestä löytyvät ohjeet huolellisesti, ennen kuin ryhdyt vahaamiseen. Jotta vahaus onnistuu hyvin, tulee maalipinnan olla täysin kuiva. Vahaaminen tulee parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suorittaa aina varjossa. Auton vahaamiseen riittää pieni määrä vahaa. Vaha levitetään tasaisesti auton maalipinnalle, ja se annetaan kuivua täysin, ennen kuin kiillotus aloitetaan. Kiillotus onnistuu joko käsin tai vaihtoehtoisesti kiillotuskoneen avulla. Kiillotuskone auttaa huomattavasti kiillotuksessa, ja tekee työstä huomattavasti helpompaa. Käsin kiillotus vaatii aina vaivaa ja aikaa. Kiillotuksen aikana tulee kiinnittää huomiota siihen, että auton maalipinta ei pääse vaurioitumaan.

Hoito- ja puhdistusaineet nyt edullisesti netistä

Moottorioljy24.fi verkkokaupan laajasta ja kattavasta valikoimasta löydät kaikki Dr-Wack tuotteet, joiden avulla saat pidettyä maalipinnan ja esimerkiksi nahkapenkit uuden veroisina. Erilaisia hoitotuotteita hyväksi käyttämällä saat helposti puhdistettua eri pinnat ja suojattua ne siten, että ne eivät pääse kulumaan. Valikoimastamme löydät esimerkiksi laadukkaat autoshampoot, vahat, puhdistussaven sekä hoitoaineet nahkalle.

Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla tuotteet netistä

Suomi on useissa tapauksissa autoilijalle kallis maa. Siksipä me haluammekin tehdä kaikkemme auttaaksemme sinua laskemaan autoilun kustannuksia. Siitä syystä löydät kaikki laajan valikoimamme yli 300 000 tuotetta nyt erittäin edullisin hinnoin. Tarjoamme kaikille tilauksille nopean ja edullisen tilauksen. Koska suurin osa tuotteistamme löytyy heti varastosta, ei sinun koskaan tarvitse odottaa tilaustasi kauaa, vaan saat sen nopeasti toimitettuna kotiovellesi. Jos oikeat tuotteet eivät meinaa löytyä laajasta valikoimastamme, voit käyttää helppoa hakutoimintoa, joka löytyy etusivultamme. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi merkki, malli sekä moottorin tyyppi, niin näet helposti ja nopeasti kaikki autoosi sopivat osat ja tuotteet. Tee siis tilaus jo tänään!