Osta DELTIPARTS Moottorioljy

1 Tulokset

Deltipartsin valmistamat laadukkaat voiteluaineet nyt edullisesti

Moottorioljy.fi tarjoaa nyt laadukkaat öljyt ja voiteluaineet eri valmistajilta kaikkiin markkinoilla oleviin autoihin ja moottoripyöriin. Laadukas Deltiparts öljy varmistaa sen, että autosi moottorisi toimii oikein. Samalla öljy myös suojaa moottoria ja takaa sen, että moottori säilyy uudenveroisena pitkään. Valikoimastamme löydät moottoriöljyt sekä vaihteistoöljyt niin henkilöautoihin, moottoripyöriin kuin myös raskaampaan kalustoon kuten kuorma- ja linja-autoihin. Valikoimamme kattaa sekä autojen valmistajien laadukkaat alkuperäisöljyt kuin myös öljyt tunnetuilta ja kuuluisilta öljyjen valmistajilta kuten Mobil-1, Repsol, Shell, Elf sekä Total. Oikean öljyn etsiminen kannattaa aina aloittaa autosi huolto- tai ohjekirjasta. Siellä on listattuna tarkat tiedot autosi vaatimasta öljystä. Voit vaihtoehtoisesti myös käyttää etusivultamme löytyvää helppoa hakutoimintoa, jonka kautta oikea öljy löytyy helposti ja vaivattomasti. Sinun ei tarvitse syöttää hakuun muuta kuin autosi merkki, malli sekä moottorin tyyppi, jonka jälkeen näet kaikki autoosi sopivat öljyvaihtoehdot ja voit sitten valita parhaiten tarpeitasi vastaavan öljyn.

Moottoriöljyllä on useita tärkeitä tehtäviä

Moottoriöljyn tärkein tehtävä on tietysti huolehtia siitä, että autosi moottori on hyvin voideltu. Jos moottorissa ei olisi tippaakaan öljyä, johtaisi metalliosien välisestä kitkasta syntynyt lämpö kiinnileikkaantumiseen. Voitelun Deltiparts öljy hoitaa siten, että öljymolekyylit tarttuvat tiukasti kiinni metallin pintaan muodostaen näin ohuen voitelevan kalvon osien pinnalle. Tämän kalvon avulla metalliosien välistä kitkaa voidaan laskea merkittävästi. Samaan aikaan öljykalvo myös estää metalliosien välisen suoran kontaktin, mikä suojelee osia ja estää ennenaikaista kulumista. Öljykalvon avulla saadaan myös estettyä haitallisen hapen pääsyn osien pinnalle. Happi aiheuttaisi osiin korroosiota ja hapettumista, joka kuluttaisi osia ennenaikaisesti. Näiden tärkeiden tehtävien lisäksi öljy myös avustaa moottoria useissa eri oheistoiminnoissa, kuten esimerkiksi puhtaanapidossa. Öljyn virratessa moottorissa siihen sitoutuu pieniä epäpuhtauksia, kuten esimerkiksi nokea ja karstaa. Näitä epäpuhtauksia muodostuu moottorissa sen normaalin toiminnan aikana. Epäpuhtaudet kulkeutuvat öljyn mukana lopulta öljynsuodattimeen, jossa ne eivät pääse aiheuttamaan harmia moottorille. Samalla kun öljy virtaa moottorissa siirtyy öljyn mukana lämpöä moottorin keskeltä sen reunoille. Näin öljy auttaa moottoria myös jäähdytyksessä.

Tilaa nyt öljyt ja voiteluaineet netistä

Valikoimastamme löydät laajan ja kattavan valikoiman erilaisia voiteluaineita kuten vaihteistoöljyjä ja moottoriöljyjä. Kattavasta valikoimastamme löydät tuotteet tunnetuilta ja laadukkailta merkeiltä kuten Deltiparts, Mobil-1, Repsol sekä Divinol. Moottoriöljyllä on erittäin tärkeä rooli auton moottorin toiminnassa, ja siksipä kannattaakin aina valita niin korkealaatuinen öljy kuin mahdollista. Jos öljyn valinta tuottaa sinulle ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme, jonka avulla oikea öljy löytyy helposti ja vaivattomasti. Pystyt säästämään rahan lisäksi myös aikaa kun tilaat samalla kertaa kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet ja kemikaalit kuten jarrunesteen ja tuulilasin pesunesteen. Valikoimastamme löydät myös tuotteet auton puhtaanapitoon ja maalipinnan hoitamiseen. Tee siis tilaus jo tänään!