Osta ELF Moottoriöljy

2 Tulokset

Laadukas Elf Moottorioeljy netistä

 

Moottoriöljyllä on monta kriittistä tehtäviä moottorin toiminnan ja hyvinvoinnin kannalta. Siksi kannattaakin aina valita moottoriisi mahdollisimman laadukas öljy. Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, josta löydät öljyt kaikilta tunnetuilta ja laadukkailta valmistajilta. Usein moottoriöljyn valitseminen saattaa olla vaativa tehtävä. Haluammekin auttaa sinua tässä parhaamme mukaan. Siksi olemme lisänneet etusivullemme helpon hakutoiminnon, jonka avulla öljyn valinta sujuu todella helposti. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi, niin saat näkyviin kaikki autoosi sopivat öljyt. Tarjoamme laadukkaat öljyt aina todella kilpailukykyisin hinnoin. Nopean toimituksemme ansiosta saat autosi öljyt vaihdettua nopeasti.

 

Öljy voitelee ja suojaa moottoria

 

Moottoriöljyllä on useita tärkeitä tehtäviä moottorin metallisten osien voitelun lisäksi. Öljyn muodostama ohut kalvo estää esimerkiksi hapen pääsyn osien pinnoille. Happi aiheuttaa korroosiota, ja kuluttaa osia ennenaikaisesti. Moottorin toiminnan aikana syntyy aina nokea ja karstaa. Öljy sitoo itseensä nuo hiukkaset ja muut epäpuhtaudet moottorissa. Kun öljy sitten virtaa öljynsuodattimen läpi, jäävät epäpuhtaudet kiinni suodattimeen. Näin öljy auttaa moottoria puhtaanapidossa, eivätkä epäpuhtaudet pääse aiheuttamaan vahinkoa moottorille. Moottoriöljy voi olla joko mineraalipohjainen tai synteettinen. Myös näiden kahden seosta käytetään. Useimmat modernit autot käyttävät täyssynteettistä öljyä sen parempien voiteluominaisuuksien ansiosta.

 

Valikoimamme kattaa öljyt kaikkiin autoihin

 

Laajasta valikoimastamme löydät öljyn kaikkiin autoihin. Olipa autosi sitten Toyota, Opel tai Mercedes Benz takaamme sen, että löydät öljyt ja voiteluaineet siihen helposti meiltä. Tarjoamme öljyt kaikilta tunnetuilta valmistajilta, kuten Elf Moottorioeljy, Mobil, Total ja Repsol. Säästät samalla paljon sekä aikaa, että rahaa kun tilaat samalla kaikki autoilussa tarvitsemasi kemikaalit meidän edullista valikoimastamme. Löydät valikoimastamme esimerkiksi tuulilasin pesunesteen, jarrunesteet sekä jäähdytysnesteen.