Osta ELF 5W-30 Moottorioljy

3 Tulokset

Elf 5W-30 öljy voitelee ja suojaa

 

Kaikissa moderneissa polttomoottoreissa käytetään öljyä suojaamaan ja voitelemaan moottorin liikkuvia osia. Osien liikkuessa toisiaan vastaan syntyy niiden välille kitkaa, joka aiheuttaa aina lämpöä ja kuluttaa osia. Moottoriöljyn käyttö voitelussa ehkäisee tämän kitkan syntymistä ja sen vaikutusta osiin. Moottorin osat pysyvät näin toimintakuntoisina paljon pidempään verrattuna ilman öljyä toimivaan moottoriin. Moottoreiden lämpötila saattaa kohota todella korkeaksi normaalin toiminnan aikana. Bensiinimoottoreiden lämpötila lähenee korkeimmillaan 160 asteen lämpötilaa, kun taas dieselmoottoreissa lukemat saattavat kohota jopa 300 asteeseen. Öljy toimii samalla myös jäähdytysnesteenä moottorille. Öljyn liikkuessa moottorissa osa lämmöstä siirtyy öljyyn, joka kulkeutuu moottorin ulkopuolelle

 

Öljyt ja voiteluaineet netistä

 

Moottoriöljyn tehtävä on siis suojella ja voidella moottoria. Sen käyttö vähentää kitkaa moottorin metallisten osien välillä, ja samalla se myös siirtää lämpöä pois moottorista. Öljy myös suojaa osia korroosiolta ja hapettumiselta. Se myös poistaa epäpuhtauksia moottorista. Moottorin normaalin toiminnan aikana sylinteristä pääsee virtamaan nokea ja karstaa moottorin puolelle. Öljy sitoo nämä epäpuhtaudet itseensä. Moottorioljy24.fi tarjoaa laajan valikoiman voiteluaineita kaikilta tunnetuilta ja laadukkailta valmistajilta, kuten Elf 5W-30, Repsol ja Mobil-1.

 

Öljy puhdistaa moottoria

 

Nykyään öljyyn lisätään myös pesuainetta, joka puhdistaa öljyä sen kiertäessä moottorissa. Samalla se estää öljyn saostumisen. Verkkokaupastamme löydät kaikki parhaat öljymerkit laadukkailta valmistajilta. Voit samalla tilata myös muut autoilussa tarpeelliset kemikaalit, kuten jarrunesteen, tuulilasin pesunesteen ja jäähdytysnesteen. Säästät selvää rahaa, sillä valikoimamme on todella edullinen. Lisäksi säästät myös aikaa, kun tilaat kaiken kätevästi samalla kertaa. Laajasta valikoimastamme löydät öljyt myös esimerkiksi moottoripyöriin ja ruohonleikkureihin. Nopea toimituksemme takaa sen, että pääset vaihtamaan öljyt nopeasti ja saat autosi tai moottoripyöräsi taas nopeasti takaisin tien päälle.