Osta ELF 5W-40 Moottorioljy

2 Tulokset

Elf 5W-40 öljyt ja voiteluaineet netistä

 

Moottorioljy24.fi on netissä toimiva verkkokauppa, joka nimensä mukaan myy erilaisia laadukkaita moottoriöljyjä kaikkiin ajoneuvoihin. Laajasta ja kattavasta valikoimastamme löydät niin autojen alkuperäiset öljyt kuin laadukkaat öljyt kaikilta tunnetuimmilta öljyjen valmistajilta kuten Castrol ja Mobil. Voit käyttää sivuiltamme löytyvää näppärää hakukonetta juuri sinun ajoneuvoosi sopivan öljyn löytämiseksi. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi, niin hakutoiminto etsii autoosi sopivan öljyn hetkessä! Suuresta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan laadukkaan öljyn.

 

Moottori ei toimisi kauaa ilman öljyä

 

Öljyllä on erittäin kriittinen rooli moottorin oikeassa toiminnassa. Voidaankin sanoa, että moottorin tärkein komponentti on moottoriöljy. Ohut öljykerros metallisten osien pinnalla suojaa niitä hapen aiheuttamalta korroosiolta, joka kuluttaa osia. Öljykerroksen tärkein tehtävä on voidella metallisia osia niiden liikkuessa toisiaan vasten. Öljy vähentää kitkaa osien välillä. Näin se ehkäisee ennenaikaista kulumista ja lämmön syntymistä. Öljy myös jäähdyttää moottoria siirtämällä lämpöä moottorin sisältä sen ulkoreunalle. Virratessaan moottorin läpi öljy myös kerää itseensä roskia ja muita pieniä epäpuhtauksia, jotka jäävät lopulta kiinni öljynsuodattimeen. Näin öljy auttaa samalla pitämään moottorin puhtaana. Nykyiset öljyt valmistetaan raakaöljystä jalostamalla, ja niihin lisätään useita erilaisia kasvipohjaisia aineita, kuten hiilivetyjä ja estereitä voiteluominaisuuksien parantamiseksi.

 

Öljyt kaikkiin automerkkeihin

 

Tarjoamme valtavan valikoiman erilaisia öljyjä ja muita voitelutuotteita. Elf 5W-40, Mobil-1 ja Total kuuluvat markkinoiden laadukkaimpiin öljyihin. Aina avulias ja ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua oikean tuotteen etsimisessä. Heillä on pitkä kokemus autojen öljyjen parista, ja he osaavat varmasti löytää oikean öljyn juuri sinun tarpeisiisi. Voit samalla tilata kaikki muut autoilussa välttämättömät kemikaalit ja säästää rahaa. Valikoimamme kattaa kaikki autoilussa tarvittavat nesteet.