Osta ELF Evolution Full-Tech Moottoriöljy

1 Tulokset

Kattava valikoima Elf moottoriöljyjä netistä

 

Moottorioljy24.fi tarjoaa todella laajan valikoiman erilaisia laadukkaita voiteluaineita kaikkiin autoilijoiden tarpeisiin. Löydät meiltä niin moottoriöljyt kuin erilaiset auton toiminnassa oleelliset nesteet, kuten jarrunesteen ja tuulilasin pesunesteen. Voit käyttää etusivultamme löytyvää näppärää haku-toimintoa oikean öljyn löytämiseen. Sinun tarvitsee syöttää ainoastaan autosi valmistaja, malli ja moottorisi tyyppi. Etsi-toiminto kertoo, mitä öljyä autosi moottori kaipaa. Voit tarkistaa tiedon myös autosi huoltokirjasta tai käyttöohjeesta. Mikäli sinulla on ongelmia oikean öljyn löytämisessä, voit ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Ystävälliset asiakaspalvelijat auttavat sinua juuri oikean öljyn etsimisessä.

 

Öljyt useilta laadukkailta valmistajilta

 

Kattavasta valikoimastamme löydät niin auton valmistajien alkuperäiset öljyt, kuin myös voiteluaineet kaikilta tunnetuilta valmistajilta, kuten Elf, Mobil ja Repsol. Laajan valikoiman lisäksi tarjoamme erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikille tuotteillemme. Nopea toimituksemme takaa että saat tilaamasi tuotteet nopeasti toimitettuna suoraan kotiovellesi. Voit tehdä tilauksen helposti vaikka kotisohvaltasi.

 

Moottoriöljyllä on useita tärkeitä tehtäviä

 

Ilman voiteluaineita ei autosi moottori toimisi ollenkaan. Moottoriöljy voitelee, suojaa ja jäähdyttää moottoria. Metalliosien välillä on aina kitkaa, jota öljykerros pienentää. Ohut kerros öljyä osien pinnalla myös estää osien ruostumista ja korroosiota. Kiertäessään moottorin sisällä öljy sitoo itseensä lämpöä, jota se siirtää moottorin reunoille jäähdyttäen näin moottoria. Toinen öljyn tärkeistä tehtävistä on poistaa roskia ja muita epäpuhtauksia moottorista. Osien kuluessa pieniä hiukkasia joutuu moottoriin. Ne tarttuvat öljyyn, ja kun öljy virtaa suodattimen läpi jäävät ne kiinni suodattimeen, eivätkä ne pääse aiheuttamaan vahinkoa moottorille. Meidän verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman öljyjä ja voiteluaineita kaikilta laadukkailta merkeiltä, mukaan lukien Elf ja Repsol. Voit samalla tilata myös muut autoilussa tarvitsemasi tarvikkeet ja säästä näin paljon aikaa, vaivaa ja rahaa!