Osta FERTAN Moottorioljy

11 Tulokset

Osta Fertan öljyt nyt edullisesti netistä

Fertan on saksalainen yritys, joka valmistaa ruosteenestoon ja ruosteen poistamiseen käytettäviä tuotteita. Yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 1979 asti. Fertanin ruosteenpoistajan käyttäminen on erittäin yksinkertaista. Ainetta voidaan levittää suoraan ruostuneelle pinnalle. Aine irrottaa ruosteen metallin pinnasta, suojaa paljaaksi jäänyttä pintaa ja toimii pohjamaalina mahdollisella maalille. Tyypillisiä käyttökohteita Fertanille ovat esimerkiksi autot, kuorma-autot, perävaunut, tynnyrit, maatalouskoneet, laivat ja veneet, sillat, nostokurjet sekä erilaiset teräsrakenteet. Erityisesti klassikkoautojen kunnostajat ovat olleet suuressa roolissa Fertanin kehityksessä. Paljon kehitystyötä on mennyt siihen, että ruosteenpoistajasta tulisi mahdollisimman tehokkaasti toimiva. Ruosteenpoistajaa voidaan käyttää useissa eri sovelluksissa aina autoista raskaaseen teollisuuteen ja kaikkiin teräsrakenteisiin, joista halutaan poistaa ruostetta. Fertanille löytyykin todella paljon erilaisia käyttökohteita myös kotoa. Sitä voit käyttää esimerkiksi auton pelteihin ruosteen poistamiseen, puutarha-aidan käsittelyyn ja kaikkiin muihin kohteisiin, joissa ruostetta on päässyt syntymään.

Ruosteenpoistajat poistavat ruostetta

Ruosteenpoistoon käytetään yleensä erityyppisiä liuottimia ja pohjamaaleja. Yleensä niitä voidaan käyttää suoraan sellaisenaan rautaiselle tai teräksiselle pinnalle. Fertan ruosteenpoistaja poistaa tehokkaasti ruostetta, ja muodostaa metallin pinnalle suojaavan kalvon, joka estää pintaa ruostumasta uudelleen. Suoja kestää jopa 12 kuukautta ilman päälle lisättävää maalia, riippuen tietysti ympäristön olosuhteista. Suurin osa kaupallisesti saatavilla olevista ruosteenpoistajista on vesipohjaisia, ja niistä löytyy yleensä kahta tehoainetta, jotka ovat tanniinihappo sekä joku orgaaninen polymeeri. Tanniinihappo muuttaa rautaoksidin eli ruosteen rautatannaatiksi, joka on ruostetta stabiilimpi yhdiste. Orgaaninen polymeeri on yleensä 2-Butoksietanoli, jota käytetään kosteuttajana ja tarjoamaan pinnalle suojaava kerros, jonka päälle voidaan lisätä maalia. Joissain ruosteenpoistoaineissa käytetään lisäksi muita happoja, joiden avulla kemiallista reaktiota voidaan nopeuttaa. Esimerkiksi fosforihappo on yleisesti käytetty lisäaine.

Tilaa autotarvikkeet nyt netistä

Moottorioljy24.fi tarjoaa kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet nyt edullisin hinnoin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi öljyt moottoreihin ja vaihteistoihin. Myös muut voitelutuotteet, kuten esimerkiksi rasvat löydät kattavasta valikoimastamme. Autoilussa tarvittavat nesteet, kuten esimerkiksi jarru- jäähdytys ja tuulilasin pesunesteen löydät myös meiltä edulliseen hintaan. Fertan ruosteenpoistaja ja muut auton hoitoaineet ja puhdistustuotteet kuuluvat myös valikoimaamme. Suomi on usein erittäin kallis maa autoilijoille. Me haluammekin tehdä kaikkemme sen eteen, että pystyisit tekemään autoilusta hieman edullisempaa. Siksipä löydätkin kaikki valikoimamme tuotteet aina erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Tarjoamme kaikille tilauksille nopean ja edullisen toimituksen. Pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan pitämään kaikkia tuotteitamme varastossa. Näin sinun ei koskaan tarvitse odottaa tilaustasi kauaa, vaan saat tilauksen nopeasti kotiovelle toimitettuna. Jos sinulle on ongelmia kaipaamasi tuotteen etsimisessä, kannattaa silloin kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. He ovat erittäin avuliaita, ja heidän avullaan oikeat tuotteet löytyvät todella nopeasti ja vaivattomasti. Kun tilaat samalla kertaa kaikki tuotteet, joita autoilussa tarvitaan, pystyt säästämään rahan lisäksi myös paljon sekä aikaa että vaivaa. Tee siis tilaus jo tänään!