Osta FORD Moottoriöljy

1 Tulokset

Voiteluaineet kaikkiin automerkkeihin kattavasta valikoimastamme

 

Moottorioljy24.fi on netissä toimiva voiteluaineisiin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimasta löydät kaikki laadukkaat voitelutuotteet. Esimerkkejä tuotteistamme ovat esimerkiksi moottoriöljy Ford, Repsol, Elf, Total sekä Mobil. Moottoriöljyllä on useita tehtäviä, joiden avulla se huolehtii auton moottorin toiminnassa ja hyvinvoinnista. Oikean öljyn valintaan on siksi syytä kiinnittää paljon huomiota. Me olemme helpottaneet uuden öljyn etsimistä merkittävästi, ja löydät etusivultamme helpon hakutoiminnon, jonka avulla oikea öljy löytyy helposti ja vaivattomasti. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää hakuun autosi valmistaja, malli ja moottorin tyyppi, niin haku kertoo autoosi sopivan öljyn. Voit sitten valita parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan öljyn.

 

Moottoriöljy on kriittinen osa moottoria

 

Ilman öljyn voitelevaa vaikutusta moottorin metalliosat menisivät rikki todella nopeasti. Metallipintojen välinen kitka synnyttää aina lämpöä, ja tämä lämpö rikkoisi osat nopeasti lämpölaajenemisen kautta. Tämän ehkäisemiseksi moottorin voitelussa käytetään öljyä, josta muodostuu ohut voiteleva ja suojaava kalvo osien pinnalle. Kalvo voitelee osia ja pienentää samalla niiden välistä kitkaa. Samalla se myös estää haitallisen hapen pääsyn osien pinnalle. Happi aiheuttaa korroosiota, joka kuluttaa osia. Moottorissa kiertävä öljy auttaa myös puhtaanapidossa. Pienet roskat ja muut epäpuhtaudet tarttuvat kiinni öljyyn, ja kun öljy virtaa suodattimen läpi jäävät epäpuhtaudet suodattimeen. Näin ne eivät pääse aiheuttamaan vahinkoja moottorissa.

 

Erilaiset öljyt valikoimastamme edullisesti

 

Moottoriöljy Ford, Repsol sekä Mobil ovat vain muutamia esimerkkejä laadukkaista öljyistä, jotka kuuluvat valikoimaamme. Kun tilaat öljyn meiltä, voit samalla tilata kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet aina tuulilasin pesunesteestä jarrunesteeseen. Näin pystyt säästämään merkittävästi rahaa verrattuna siihen, että ostaisit tuotteet kivijalkaliikkeestä tai korjaamolta. Tarjoamme kaikille tilauksille edullisen ja nopean toimituksen. Koska moottoriöljyllä on useita kriittisiä toimintoja ja tehtäviä moottorin hyvinvoinnin kannalta, kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy autoosi.