Osta FORD Moottorioljy

1 Tulokset

Moottoriöljyn valintaan kannattaa kiinnittää huomiota

 

Moottorioljy24.fi tarjoaa öljyt ja voiteluaineet kaikkiin automerkkeihin kuten Ford, Volvo ja Opel. Oikean voiteluaineen valitseminen on usein melko työläs prosessi. Me haluamme helpottaa taakkaasi, ja siksi löydätkin etusivultamme helpon etsi-toiminnon. Sinun tarvitsee vain syöttää hakuun autosi valmistaja, malli ja moottorin tyyppi, ja oikea öljy löytyy hetkessä. Moottoriöljyllä on useita tärkeitä tehtäviä moottorin oikeassa toiminnassa, joten kannattaa aina valita niin laadukas öljy kuin mahdollista. Näin pystyt varmistumaan siitä, että moottorisi pysyy toimintakuntoisena usean vuoden ajan, ja autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana.

 

Tärkeät tehtävät moottorin voitelussa

 

Öljyn tärkein tehtävät moottorissa on voidella osia, ja estää niiden ennenaikainen kuluminen. Moottorin metallisten osien liukuessa toisiaan vasten, syntyy kitkaa ja lämpöä jotka kuluttavat osia. Öljykalvo osien välillä pienentää kitkaa, ja auttaa osia kestämään pidempään. Öljy myös estää hapen pääsyn osien pinnalle, ja näin se suojaa osia korroosiolta. Öljyn tehtävänä on myös auttaa moottorin puhtaanapidossa. Pienet hiukkaset ja erilaiset roskat joita moottoriin on päässyt kulkeutuvat öljyn mukana öljynsuodattimeen, ja jäävät kiinni siihen. Näin roskat eivät pääse aiheuttamaan vahinkoa moottorin herkille osille.

 

Tarjoamme öljyt ja voiteluaineet kaikille automerkeille

 

Valikoimastamme löydät öljyn kuin öljyn. Ei ole väliä onko autosi Ford, Saab vai Mercedes Benz, voit valita oikean öljyn kattavasta valikoimastamme. Löydät meiltä valmistajien alkuperäiset öljyt, sekä laadukkaat öljyt tunnetuilta valmistajilta kuten Shell, Total, Repsol ja Mobil. Autosi moottorin tyyppi vaikuttaa paljon oikean öljyn valintaan. Esimerkiksi turboahtimella varustettuihin autoihin on usein oma erikoinen öljy, joka pidentää turbon käyttöikää. Voit tarkistaa autoosi sopivan öljyn esimerkiksi autosi huoltokirjasta. Säästät paljon aikaa ja vaivaa, kun tilaat samalla kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet, kuten pesuaineet ja jarrunesteen samalla kertaa. Valikoimastamme löydät öljyt myös esimerkiksi moottoripyöriin ja hyötyajoneuvoihin kuten ruohonleikkureihin.