Osta FUCHS 0W-30 Moottorioljy

2 Tulokset

Laadukas öljy autoosi

Autosi öljyllä on useita tärkeitä tehtäviä moottorin hyvinvoinnin kannalta. Siksi onkin syytä valita aina mahdollisimman laadukas öljy, kuten Fuchs 0W-30. Öljyn tärkein tehtävä on tietysti moottorin metalliosien voitelu. Jos moottorissa ei olisi lainkaan öljyä, ei moottori toimisi kovin kauaa ennen totaalista moottoririkkoa. Metalliosien hangatessa toisiaan vasten syntyy kitkan vaikutuksesta aina lämpöä. Lämpö on aina pois osien liike-energiasta. Moottorin lämpeneminen siis johtaa tehon alenemiseen, mikä lisää polttoaineen kulutusta. Lopulta lämpötila moottorissa alkaisi rikkoa osia, ja moottori olisi hyvin pian täysin käyttökelvoton. Sen takia öljyä käytetään voitelemaan moottorin kriittisiä osia. Öljy muodostaa metalliosien pinnalle kalvon, jolloin osat eivät pääse hankaamaan toisiaan vasten. Öljykalvo osien välillä pienentää kitkaa ja estää samalla hapen pääsyn osien pinnalle. Happi aiheuttaisi ruostetta ja korroosiota päästessään metalliosien pinnalle.

Öljyn monet tehtävät

Fuchs 0W-30 öljy suojaa ja voitelee moottoria. Sen lisäksi öljy auttaa moottoria myös puhtaanapidossa. Moottoriin kertyy käytön myötä aina pieni määrä erilaisia epäpuhtauksia, kuten nokea ja karstaa. Öljy sitoo noita epäpuhtauksia itseensä ja kuljettaa ne öljynsuodattimeen, joka puhdistaa öljyä. Karstasta johtuu käytetyn moottoriöljyn musta väri. Öljyn ominaisuudet heikkenevät sen käytön myötä ja siksi se on tasaisin välein vaihdettava uuteen.

Tilaa moottoriöljy ja netistä

Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaat voitelutuotteet aina edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Löydät valikoimastamme voiteluaineet niin autoihin, moottoripyöriin kuin linja- ja kuorma-autoihin sekä kotitalouksien pienkoneisiin. Hintamme ovat aina erittäin kilpailukykyiset ja löydät laajasta valikoimastamme tuotteet tunnetuilta valmistajilta kuten Total, Repsol, Mobil ja Elf. Öljyltä vaadittujen ominaisuuksien takia kannattaa aina valita mahdollisimman öljy autoosi. Me tarjoamme laajan valikoiman öljyjä ja voiteluaineita kaikilta maailman johtavilta öljyjen valmistajilta.