Osta FUCHS Titan Supersyn Moottorioljy

3 Tulokset

Laadukkaat Fuchs öljyt nyt edullisesti netistä

Fuchs Titan-Supersyn on erittäin korkean suorituskyvyn tarjoava moottoriöljy, joka voitelee moottorisi osat tehokkaasti madaltaen näin moottorin sisäistä kitkaa ja pienentäen polttoaineen kulutusta. Öljy soveltuu hyvin sekä pitkän öljynvaihtovälin ajoneuvoihin, että myös tavallisella vaihtovälillä varustettuihin moottoreihin. Hyvän voitelun ansiosta myös auton kylmäkäynnistys helpottuu ja öljynkulutus pienenee. Fuchsin valmistama Supersyn-öljyjen sarja edustaa todellista monitoimiöljyä. Tämä öljysarja perustuu innovatiiviseen moottoriöljytekniikkaan, jonka avulla öljyn ominaisuudet on saatu hiottua huippuluokkaan. Modernit ja luotettavat öljyyn lisätyt lisäaineet takaavat parhaan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa, aina kesän helteistä talven paukkupakkasiin. Öljy edustaa viimeisintä tekniikkaa korkealaatuisten öljyjen sarjassa, ja se soveltuukin käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa mahdollisissa olosuhteissa. Supersynin ensiluokkainen juoksevuus kylmänä tarjoaa moottorille erinomaisen suojan kylmäkäynnistyksin. Fuchs Titan-Supersyn on hyvä valinta kaikkiin moderneihin autoihin sekä moottoreihin.

Öljyllä on tärkeitä tehtäviä moottorissa

Moottoriöljyn varaan on asetettu paljon autosi moottorissa. Se on oikeastaan yksi moottorin keskeisiä komponentteja, vaikka harvoin autoilijat tulevat asiaa ajatelleeksi. Moottoriöljy huolehtii hyvin kokonaisvaltaisesti moottorisi hyvinvoinnista. Öljyn ensisijaiset tehtävät moottorissa ovat moottorin voiteleminen ja kitkan pienentäminen, sekä osien suojaaminen ennenaikaista kulumista vastaan. Öljymolekyylit takertuvat tiukasti moottorin sisällä olevien metalliosien pintaan. Näin öljystä muodostuu osien pintaan kestävä kalvo, jonka avulla metallisten osien kontaktia keskenään pystytään välttämään tehokkaasti. Kun osat eivät hankaa suoraan toisiaan vasten, vaan välissä on liukas öljykalvo, pienenee moottorin sisäinen kitka merkittävästi. Samaan aikaan tämä öljykalvo suojaa osia kulumiselta ja hapen vaikutuksilta. Jos happi pääsisi suoraan käsiksi osien pintaan, aiheuttaisi se osiin hapettumista ja korroosiota. Kun öljyn avulla saadaan pienennettyä moottorin kitkaa, johtaa se useisiin positiivisiin lopputuloksiin. Pienentynyt sisäinen kitka tarkoittaa sitä, että osien liike-energiasta ei enää kulu energiaa hukkalämmöksi yhtä paljoa kuin aikaisemmin. Tämä tarkoittaa käytännössä tietysti sitä, että autosi polttoaineen kulutus pienenee. Samoin myös moottorin kylmäkäynnistys helpottuu. Tämä onkin erittäin tärkeää moottorin kestävyyden kannalta, sillä suuri osa moottorin kulumisesta tapahtuu juuri kylmää moottoria käynnistettäessä. Fuchs Titan-Supersyn ja sen modernit lisäaineet takaavat öljyn hyvän juoksevuuden ja voitelun myös silloin, kun moottori on kylmä.

Laadukkaat öljyt ja voiteluaineet netistä

Moottorioljy24.fi verkkokaupan laajasta ja kattavasta valikoimasta löydät nyt laadukkaat öljyt kaikkiin markkinoilta löytyviin autoihin ja moottoreihin. Valikoimamme kattaa öljyt maailman johtavilta öljyjen valmistajilta, joihin myös Fuchs kuuluu. Korkealaatuisen öljyn avulla pystyt varmistumaan siitä, että autosi moottori pysyy uudenveroisena vuosien ajan. Autoosi oikean öljyn valinta kannattaa aina aloittaa autosi käyttöohjeesta, sillä sieltä löytyy tiedot moottorisi öljyvaatimuksista. Voit myös käyttää sivuiltamme löytyvää helppokäyttöistä öljyjen hakukonetta oikean öljyn löytämiseksi. Sinun ei tarvitse syöttää hakuun muuta kuin autosi valmistaja, malli ja moottorin tyyppi, niin näet kaikki autoosi soveltuvat laadukkaat öljyt. Tämän jälkeen voit valita parhaiten juuri sinun tarpeitasi vastaavan öljyn ja suorittaa tilauksen jo tänään!