Osta FUCHS Moottorioljy

80 Tulokset

Moottoriöljy suojaa moottoria

Kun haluat, että moottorisi pysyy pitkään hyvänä, kannattaa valita laadukas Fuchs öljy. Moottoriöljyn tärkeimpänä tehtävänä on suojata moottoria kulumiselta. Se onnistuu öljyn voitelevien ja suojaavien ominaisuuksien ansiosta. Öljy muodostaa ohuen voitelevan kalvo moottorin osien pinnalle. Tämä kalvo vähentää osien välistä kitkaa ja estää niiden kulumista. Öljykalvon ansiosta liike-energiaa muuttuu vähemmän lämmöksi, mikä tarkoittaa tietysti pienempiä tehohäviöitä. Näin enemmän tehoa saadaan siirrettyä auton pyörille eli sinne missä sitä todella tarvitaan. Öljykalvo moottorin osien pinnalla estää myös haitallisen hapen pääsyn osien pinnalle. Happi aiheuttaisi korroosiota ja hapettumista, ellei öljykerros olisi suojelemassa moottoria. Samalla kun öljy voitelee ja suojaa moottorin osia, auttaa se myös siirtämään lämpöä pois moottorin sisältä. Moottorin lämpötila saattaa nousta hyvinkin korkeaksi, joten öljyn on siedettävä hyvin korkeita lämpötiloja. Öljyn vaaditut ominaisuudet saavutetaan erilaisten lisäaineiden avulla. Öljyyn lisätään erilaisia aineita sen voiteluaineiden parantamiseksi.

Tilaa öljy autoosi netistä

Öljyltä vaaditaan erilaisia ominaisuuksia riippuen sen käyttökohteesta. Yksi öljyn ominaisuuksista on sen viskositeetti eli juoksevuus. Kylmissä olosuhteissa on syytä käyttää viskositeetiltaan ohuempaa öljyä, jotta se kykenee kylmissäkin lämpötiloissa voitelemaan moottoria tarpeeksi hyvin ja tehokkaasti. Lämpimissä maissa voidaan käyttää viskositeetilta jäykempää öljyä. Autoosi sopivan öljyn voit tarkistaa helposti esimerkiksi autosi ohje- tai huoltokirjasta.

Laaja valikoima öljyjä kaikkiin autoihin

Moottorioljy24.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia voiteluaineita maailman johtavilta öljyjen valmistajilta kuten Shell, Fuchs, Mobil ja Repsol. Ennen öljyn tilaamista kannattaa tarkistaa öljyn oikea viskositeetti ja muut halutut ominaisuudet. Säästät paljon aikaa ja rahaa, kun tilaat samalla myös muut autoilussa tarvitsemasi kemikaalit kuten maalipinnan hoitoaineet sekä jäähdytysnesteen. Pidämme aina kaikkia tuotteita varastossa, jotta saisit tilauksesi perille mahdollisimman nopeasti.