Osta FORD 5W-30 Moottorioljy

1 Tulokset

Voiteluaineet kaikkiin merkkeihin kattavasta valikoimastamme

 

Löydät meidän valikoimastamme öljyt jokaiseen automerkkiin. Ford, Mazda ja Opel ovat kaikki edustettuina laajassa valikoimassamme. Löydät öljyt tunnetuilta yhtiöiltä kuten Repsol, Elf, Total ja Mobil. Moottoriöljyllä on monia tehtäviä auton moottorin toiminnassa. Oikean öljyn valintaan on siksi syytä kiinnittää paljon huomiota. Olemme helpottaneet tehtävääsi, ja löydät etusivultamme helpon etsi-toiminnon, jonka avulla oikea öljy löytyy helposti. Sinun tarvitsee vain syöttää hakuun autosi valmistaja, malli ja moottorin tyyppi, niin haku kertoo autoosi sopivan öljyn. Öljyn valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota öljyn viskositeettiin ja muihin ominaisuuksiin.

 

Moottoriöljy on kriittinen osa moottoria

 

Ilman öljyä moottorin metalliosat menisivät rikki todella nopeasti. Metallipintojen välinen kitka synnyttää lämpöä, ja tämä lämpö pilaisi osat nopeasti. Tämän ehkäisemiseksi moottorin voitelussa käytetään öljyä. Öljystä muodostuu ohut kalvo osien pinnalle. Kalvo voitelee osia ja pienentää kitkaa. Samalla se myös estää haitallisen hapen pääsyn osien pinnalle. Happi aiheuttaa korroosiota, joka kuluttaa osia. Moottorissa kiertävä öljy auttaa myös puhtaanapidossa. Pienet roskat ja muut epäpuhtaudet tarttuvat kiinni öljyyn, ja kun öljy virtaa suodattimen läpi jäävät epäpuhtaudet suodattimeen. Näin ne eivät pääse aiheuttamaan vahinkoja moottorissa. Öljyt valmistetaan nykyään joko mineraalipohjaisina tai synteettisinä. Öljy voi olla myös näiden kahden seos. Siihen lisätään erilaisia lisäaineita voiteluominaisuuksia parantamaan. Tyypilliset lisäaineet koostuvat kasvipohjaisista estereistä sekä erilaisista hiilivedyistä.

 

Erilaiset öljyt laajasta valikoimastamme

 

Ei ole väliä onko autosi Nissan, Opel tai Ford, löydät siihen sopivan öljyn osoitteesta moottorioljy24.fi. Voit samalla tilata kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet aina tuulilasin pesunesteestä jarrunesteeseen. Myös auton puhtaanapitotuotteet löydät valikoimastamme. Pystyt säästämään paljon rahaa kun peset ja vahaat auton itse sen sijaan että veisit sen kalliiseen autopesulaan. Tarjoamme öljyt ja voiteluaineet myös muihin moottorilla varustettuihin laitteisiin, kuten mopoihin, moottoripyöriin ja kuorma- ja pakettiautoihin.