Osta FUCHS 0W-20 Moottorioljy

2 Tulokset

Laadukas Fuchs 0W-20 voitelee autosi moottorin

Öljy on ehkäpä yksi autosi moottorin tärkeimmistä komponenteista, vaikka sitä tulee harvoin ajatelleeksi. Moottoriöljyllä on useita tärkeitä tehtäviä, ja se huolehtiikin hyvin kokonaisvaltaisesti moottorisi hyvinvoinnista voidellen ja suojaten sitä. Moottorissa metallisten osien välillä on aina kitkaa. Osien välistä kitkaa pienennetään voitelevalla öljykalvolla. Näin moottorin tehohäviöitä saadaan pienennettyä huomattavasti, kun pienempi osa osien liike-energiasta muuttuu hukkalämmöksi. Öljykalvon ansiosta moottorisi sisällä olevat metalliset osat pysyvät hyvin voideltuina ja suojattuna. Voitelun lisäksi öljykalvo suojaa osia hapen haitallisilta vaikutuksilta. Happi aiheuttaa metalliosissa korroosiota ja hapettumista, jotka johtavat lopulta aina osien ennenaikaiseen kulumiseen.

Öljyn monet tehtävät

Öljyllä on moottorin voitelemisen lisäksi monia muita tärkeitä tehtäviä. Se esimerkiksi sitoo itseensä lämpöä moottorin sisältä. Kuuma öljy virtaa moottorista ulos ja luovuttaa lämpöä öljynlauhduttimessa. Näin moottori auttaa auton jäähdytysjärjestelmää. Öljy myös sitoo itseensä karstaa sekä nokea, joita syntyy polttoaineen palaessa sylinterin palotilassa. Kaikki palamisessa syntyvät tuotteet eivät aina kulkeudu pakoputkeen, vaan pieni osa niistä pääsee virtaamaan moottorin sisälle. Öljy sitoo itseensä nuo epäpuhtaudet ja kuljettaa ne öljynsuodattimeen. Koska öljyllä on useita tärkeitä tehtäviä, kannattaa öljyksi valita aina mahdollisimman laadukas öljy. Me tarjoamme öljyt kaikilta maailman johtavilta öljyjen valmistajilta aina kilpailukykyiseen hintaan.

Laadukkaat öljyt ja voiteluaineet

Moottorioljy24.fi on verkkokauppa, jonka laajasta valikoimasta löydät kaikki voiteluaineet ja öljyt. Esimerkiksi laadukas Fuchs 0W-20 öljy löytyy valikoimastamme. Olemme valikoineet myyntiin öljyjä ainoastaan maailman parhailta merkeiltä. Voit siis olla aina varma siitä, että laatu on korkea, kun tilaat öljyjä meiltä. Samalla kertaa voit tilata myös muut auton hoidossa tarvittavat kemikaalit ja hoitoaineet kuten esimerkiksi jarrunesteen ja vahan