Osta FUCHS 0W-40 Moottorioljy

1 Tulokset

Tämän viskositeetin huippusarjaa on TITAN Supersyn Longlife öljytuote

 

Hieno bensiini- tai dieselmoottoreissa hyvin pyörivä Fuchs 0W-40 viskositeetin öljytuote TITAN Supersyn Longlife tuo saksalaista laatua vaativaankin menoon. Moottori hyrisee innoissaan, kun on tämänlaiset pitkäkestoiset ja monikäyttöiset voiteluaineet laitettu koneeseen. Olkooonpa sitten dieselmoottori tai bensiinikone, niin kyllä tätä öljyä kannattaa hankkia vaikka tynnyrikaupalla, että on sitten jotain mistä ammentaa kun tarvitaan uusia öljyjä koneeseen. Verkkoakaupassa Moottoriöljy 24 käy hyvin kauppa kaudesta toiseen ja laadukkaat synteettiset öljyt myydään kovaan tahtiin. Ostakaa nyt äkkiä omanne, ennen kuin loppuu, tämä öljy kestää hyvin kylmääkin ja vähentää polttoaineen kulutusta. Jokaien öljytuote sanoo tietysti olevansa parempaa sarjaa kuin muut. Ja totta tosiaan, onhan jokainen omassa sarjassaan aina tietysti muita edellä. Eipä näitä öljyjä sitten tarvitse liian usein vaihtaa, ja kun valmistajan ohjeita ja neuvoja noudatetaan, niin kyllä moottorikin pysyy varmasti hyvässä kunnossa, jos ei jopa paremmassa kuin mitä osaisi odottaa. Tästä voiteluaineesta on iloa vielä pidemmäksikin aikaa, ja sitten kun on vaihtamisen aika, niin kyllä kone ottaa mielellään samaa ainetta kuin aiemmin. Ehkä kannattaa hankkia varastoon muutamakin purnukka tai tynnyri, ettei sitten tarvitse lähteä uusia ostamaan — mietipä sitä sitten.

 

Tätäkin öljyä jopa 20 litran kanistereissa

 

Öljyjen kanssa ei kannatta säästellä, vaan hankkia ehkä muutamatkin tynnyrit varastoon. Tätä öljytuotetta saa maailmalta myös 20 litran astioissa, ja varmasti kannattaa ostaakin sellainen jos kulutusta on vain tavallista enemmän. Turha sitä on rahaa säästellä, kun öljyä kuitenkin menee, ja kun isomman erän saa ostettua samalla kertaa, niin sehän tarkoittaa sitä, että säästöjä tulee samalla aivan kuin itsestään. Isompi erä hyvää Fucks-öljyä tulee tietysti halvemmaksi, kätevämpi on hankinta ainakin, jos ei muuta, kun ei tarvitse sitten jokaista pientä purkkia erikseen kantaa kotiin tai varastoon, vaan suurempi erä siirtyy kerralla. Näin on hyvä tietysti, eikä siitä sitten mitään, kun moottori toimii paremmin ja iskee reilusti kipinää. Kunnon öljyt tekevät hyvää työtä ja voitelevat moottorin jokaisen loven ja kolon kerralla aiempaankin parempaan kuntoon. Metallipinnnat hankaavat toisiaan vastaan, ja kun kumpikin on kunnolla öljytty kuntoon, niin kyllä panee pönttö parastaan aivan kuin vanha höyrykone kellarissa konsanaan.

 

Verkkokaupasta verratonta laatua vaikeisiinkin paikkoihin ja kovaankin menoon

 

Tämä öljy panee tietysti parastaan, kuten öljyistä jokainen. Vähintäänkin enemmistö öljyistä lupaa parempaa kylmäkäynistystä ja pitkää ikää, näinhän se on tämänkin kanssa. Onpa tämän kategorian Fucks öljy saanut lisänimen LONGLIFE, joten kyllä se tietysti kehtaakin sitten sanoa että pidenpää ikää lienee odotettavissa. Tämän öljyn erityiseksi kohderyhmäksi sen valmlistaja mainitsee modernit keskiluokkaiset, ehkä siis pienempää hieman suuremmat automallit. Niinsanottu premium-kategoria kääntyy vaikeasti paikalliseen kieleen, mutta tavallista hieman hienompaa automallia on tiedossa, silloin kuin tästä sarjasta puhutaan. Hyväähän se tietää se, että on hienoja autoja ja notkeat öljytkin vielä. Tämäkin kannattaa muistaa, että kun öljyjä vaihdetaan, niin vaihtakaa silloin ystävät kerralla kaikki, koko koneellinen, ettei käy niin että useampia öljytuotteita menee keskenään sekaisin. Tämä Fuchs 0W-40 öljyjen sarja on hyvää settiä ja verkkokaupasta moottorioljy24.fi löytyy tietysti useampikin tämän luokan purkki ja purtilo, joten kyllä jokaiselle riittää jotain mistä valita.