Osta FUCHS 10W-40 Moottorioljy

8 Tulokset

Fuchsin valmistamat moottoriöljyt

Moottorioljy24.fi on netissä toimiva verkkokauppa, jonka valikoimaan nimensä mukaan kuuluu erilaisia laadukkaita moottoriöljyjä ja voiteluaineita kaikkiin markkinoilta löytyviin ajoneuvoihin. Yksi laadukkaista tuotteista, joita valikoimaamme kuuluu, on Fuchs 10W-40, joka sopii ominaisuuksiltaan erinomaisesti moderneihin poltto- ja dieselmoottoreihin. Kattavasta valikoimastamme löydät autovalmistajien alkuperäiset öljyt kuin myös öljyt maailman johtavilta öljymerkeiltä, kuten Shell, Total, Mobil-1 sekä Liqui-Moly. Oikean öljyn valinnassa kannattaa kääntyä autosi huolto- tai ohjekirjan puoleen. Sieltä löydät listattuna kaikki öljyltä vaaditut ominaisuudet, kuten viskositeetin sekä valmistajan suositteleman standardin. Voit vaihtoehtoisesti käyttää öljyn valinnassa myös etusivultamme löytyvää helppoa hakutoimintoa. Hakutoiminnon kautta pystyt hakemaan öljyä esimerkiksi autosi rekisteritunnuksen avulla, tai syöttämällä hakuun autosi merkin, mallin sekä moottorityypin.

Moottoriöljy suojaa ja voitelee moottoria

Moottoriöljy on yksi autosi moottorin tärkeimmistä yksittäisistä komponenteista, vaikka sitä ei usein tulekaan ajatelleeksi. Mikä muu osa huolehtiikaan autossa yhtä monesta tehtävästä kuin moottoriöljy? Ei varmasti kovin moni. Fuchs 10W-40 öljyn lukuisiin tehtäviin kuuluu moottorin voitelun lisäksi esimerkiksi suojaaminen ruostumista vastaan, jäähdyttäminen sekä puhdistaminen. Voitelun öljy suorittaa siten, että öljyn sisältämät molekyylit takertuvat tiukasti kiinni moottorin metallisten osien pintaan. Näin metalliosien pinnalle muodostuu öljystä sitkeä kalvo, joka estää metalli vasten metallia -kontaktia syntymästä. Öljykalvo pienentää merkittävästi kitkaa osien välillä. Samalla öljyn muodostaman kalvon avulla estetään metalliosille haitallisen hapen pääsy osien pinnalle. Jos happi pääsisi käsiksi osien pintaan, aiheuttaisi se osissa korroosiota sekä hapettumista. Moottorissa kiertäessään öljy myös auttaa moottorin jäähdytysjärjestelmää siten, että öljy kuljettaa lämpöä moottorin sisältä keskiosista sen reunoille, josta lämpö pääsee helpommin siirtymään ulkoilmaan. Modernit öljyt myös sisältävät erilaisia pesuaineita, jotka irrottavat moottorin sisältä karstaa. Pesuaineiden irrottamat epäpuhtaudet kulkeutuvat lopulta öljynsuodattimeen, johon ne jäävät jumiin, eivätkä pääse täten aiheuttamaan ongelmia moottorin toiminnalle.

Öljyt kaikkiin markkinoiden autoihin

Laajasta ja kattavasta valikoimastamme löydät takuulla öljyn ajoneuvoosi, olipa se sitten maatalouskone, linja-auto, henkilöauto tai moottoripyörä. Fuchs 10W-40 on korkealaatuinen öljy, joka pitää hyvää huolta autosi moottorista, ja voitelee sen tehokkaasti. Kun valitset autoosi laadukkaan öljyn, saavutetaan sillä useita merkittäviä etuja. Ensinnäkin öljy pystyy laskemaan merkittävästi moottorin sisäistä kitkaa. Mitä pienemmäksi kitka tulee, sitä vähemmän moottorin liike-energiaa menee hukkaan lämpöenergiana. Tämä pienempi kitka tarkoittaa siis käytännössä sitä, että autosi moottori kuluttaa entistä vähemmän polttoainetta. Myös moottorin osien kesto paranee, ja pienentyneen polttoaineen kulutuksen myötä myös autosi päästöt pienenevät. Tilaa siis laadukas öljy autoosi jo tänään! Oikean öljyn valinta kannattaa aina aloittaa ensin autosi huolto- tai ohjekirjasta, josta löydät autosi moottoriin sopivan öljyn tiedot. Voit myös käyttää etusivultamme löytyvää hakutoimintoa oikean öljyn löytämiseksi. Hakutoimintoon sinun tarvitsee syöttää ainoastaan autosi rekisteritunnus, tai vaihtoehtoisesti autosi tiedot, kuten auton merkki, malli sekä moottorityyppi. Tilaa siis Fuchs 10W-40 öljy edullisesti autoosi jo tänään, niin pääset jo pian nauttimaan huolettomista kilometreistä.